Fane Spoitoru Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 misto pozele :D p.s qui nu te mai auzi a ? :)
rhazek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 frumoase poze, de mult eram curios sa va vad pe unii din voi :P
Ghiba Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 mananca qui-gon cat 3 la un loc, mi-a lasat gol frigideru Dar merita ca are niste tzatzeee frumoase foc :X
Qui-Gon Jinn Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Yeaaah, I'm a pig...feed me! O.o I'm not even gonna bother...Trebuie sa recunosc ca a fost un gather chiar dragut, I finally got to see Danny :wub:PS: Thug (and other ppl), noi ne-om vedea la anul cand voi fi cat buricul pamantului from spiderman :lol: "Vedeti-va ma de gatherul vostru, eu sunt ocupat sa fiu graasss"
Dani Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 ps: blk sa nu participi la gathere anuntate pe forum, cu siguranta o sa-ti iei o bata in cap :D nu prea cred cineva ala tre sa treaca peste mine si peste Ghiba ca sa ajunga la blk mananca qui-gon cat 3 la un loc, mi-a lasat gol frigideru Dar merita ca are niste tzatzeee frumoase foc :X HEHHEHE daca eu stateam la tine.. imi ziceai "ce cur frumos ai"? I finally got to see Danny :wub: "Vedeti-va ma de gatherul vostru, eu sunt ocupat sa fiu graasss" si eu te :wub: cand te-am vazut am ramas mut :o te-ai ingrasat bine intr-un an de zile
Ayana Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 nu prea cred cineva ala tre sa treaca peste mine si peste Ghiba ca sa ajunga la blk ce trio grozav... sau threesome? nu stiu de ce il faceti pe qui sa se simta rau... e corpul lui si face ce vrea cu el... mie imi pare un barbat bine...
iNm Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ce trio grozav... sau threesome? nu stiu de ce il faceti pe qui sa se simta rau... e corpul lui si face ce vrea cu el... mie imi pare un barbat bine... Nu are de ce sa se simta rau :D toti il :wub: p.s unii l-ar iubii mai mult decat e voie :D ( gay love :( )
blk Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ce trio grozav... sau threesome? Doar ca femeile se injunghie pe la spate cu fiecare ocazie pentru barbati / bani nu inseamna ca si barbatii trebuie sa faca la fel.
Dani Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 ce trio grozav... sau threesome? nu stiu de ce il faceti pe qui sa se simta rau... e corpul lui si face ce vrea cu el... mie imi pare un barbat bine... mintea tot la prostii iti sta nu l-am facut pe Qui sa se simta prost.. pru si simplu am ramas masca cand l-am vazut.. nu am crezut ca s-a facut asa matahala :o
Beethoven Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Si daca era anuntat pe forum inainte poate venea vreunu sa ma bata ca vad ca si-asa se bucura lumea ca a aflat cum arat.. ma trezesc maine cu o bata de baseball in cap ^_^ Ei na, cine era interesat a aflat de mult :P. E drept ca in poza mai veche aveai parul un pic mai lung (si parca mai .... blond :dontknow: ) :right: Frumoase poze, distrati-va cat mai puteti :D. (Suna cam apocaliptic, dar nu asta e ideea
bunny Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 nice pics :) black, ca deobicei, ladykiller cu ochii aia albastrii :rofl1: manca-l-ar maica de mumos :wub: )
_alexa_ Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 nice pics :) black, ca deobicei, ladykiller cu ochii aia albastrii :rofl1: manca-l-ar maica de mumos :wub: ) :rofl1: si tu te-ai indragostit? :blink:
<Pupak> Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :rofl1: si tu te-ai indragostit? :blink: Cum adica "si tu"? tu da? )))
bunny Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :rofl1: si tu te-ai indragostit? :blink: nu nu, n-am inclinatii dintr-alea :D @hmm, cand ai zis "si tu" inseamna ca si tu ai fii? ) te spun lui steel )
_alexa_ Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 nu eu` indragostita de altcineva :wub: pai observasem ca-l iubeste multa lumea (bate, alea... alea...)
bunny Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 nu eu` indragostita de altcineva :wub: pai observasem ca-l iubeste multa lumea (bate, alea... alea...) tot te spun lui steel )) ps: urmatorul gather cand? :P poate apar si eu :)
_alexa_ Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 asta intrebam si eu :( cand e urmatorul ca vreau sa vin si eu poate apari si tu :whistle:
Ghiba Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Gundrei, ti-am spus sa nu te mai ataci ca noi glumim ... Stii foarte bine ca te iubim :)
Sesshomaru Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 e bine ca n-a zis nimeni nimic de mine . Anywho it was fun xD .