Dani Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 blk si sNaKey.. mai speriat de felul lui blk administratorul Qui-Gon si eu Qui-Gon imitand pe cineva 2 speriati Sesshomaru si Qui-Gon se ascund de fani 2 frumosi Mai apropiati ca niciodata Sesshomaru top model Qui-Gon si ceva prieten sNaKey su Qui-Gon 2 urati ca la zid :wub: HEHEHEHEH Cei patru Muschetari Si mai aparu unul =)) unde-i eticheta de la suc blk? uite troleu p.s. sper sa va placa pozele
blk Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 N-ati vazut voi da` io am apasat pe butonul de Tec.Nici nu vroiam Cola :>
m4x Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 nice pics :)ps: cati ani ai sNaKey ?11 feb 1991 nascut ;) uitate la profile deci are 16 ani :Pot : nice pic, dar ati fost cam putini, ma asteaptam mai multi...doar e buc
ShadyMonto Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Nice , bv! Frumos si interesant in acelasi timp , m-ati facut curios. PS: cu ocazia asta am vazut si eu cine e controversatu blk. :tiphat:
Guest Invisible Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Frumoase poze, blk arata altfel decat m-as fi asteptat :)
shb Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 nice pics , cam urat blk da mere @joke with blk :wub: snakey , gj .. pentru varsta ta faci o munca remarcabila :P
sNaKey Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 blk, unde`i troleul ? la REBU ? Coca Cola à la Tec :)
blk Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ot : nice pic, dar ati fost cam putini, ma asteaptam mai multi...doar e bucGatherele mari nu sunt frumoase. Se pun oamenii la 7-8 mese, se formeaza bisericute si se exclud unii "neimportanti".Si daca era anuntat pe forum inainte poate venea vreunu sa ma bata ca vad ca si-asa se bucura lumea ca a aflat cum arat.. ma trezesc maine cu o bata de baseball in cap ^_^
m4x Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Gatherele mari nu sunt frumoase. Se pun oamenii la 7-8 mese, se formeaza bisericute si se exclud unii "neimportanti".Si daca era anuntat pe forum inainte poate venea vreunu sa ma bata ca vad ca si-asa se bucura lumea ca a aflat cum arat.. ma trezesc maine cu o bata de baseball in cap ^_^^^ eh ...ati fost 5-6 din cate am vazut, un pic mai multi daca erati cred ca era perfect :P oricum, conteaza ca v-ati distrat un pic
c3nz0r Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 blk arata cum m-as fi asteptat Qui-gon credeam ca arata ca un tocilar, omul calculator dar m-am inselat :)ps: blk sa nu participi la gathere anuntate pe forum, cu siguranta o sa-ti iei o bata in cap :D
shb Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 blk "saracutzu" e cel mai discutat in topicu asta nush ce tot aveti cu el..arata ca un om normal ^_^
c3nz0r Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ce aveti ma cu blk toti =) pare normaltocmai, e normal. Dupa felul cum posteaza nu pare omul-calculator :Dgata, ca se umfla in pene
shb Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 stai tu linistit ca nui genu de om sa se umfle in pene :Pmie mi se pare foarte de treaba..sper sa nu ma insel :dontknow:
iGARFiELD Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Damn mi-e dor de qui si de spamul lui :( word :( sa' ingrasat :D :wub:
sNaKey Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 sa' ingrasat :D :wub: A mancat de 2 ori pana am ajuns noi in Plazza
ShadyMonto Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ma trezesc maine cu o bata de baseball in cap ^_^Unde ziceai ca stai? :D (joke..or maybe not...who knows)..Qui-gon credeam ca arata ca un tocilar, omul calculator dar m-am inselat ...me too , credeam ca e vreun copil obsedat de razboiul stelelor. Dar e barbat bine! si pare sa aiba si simtul umorului ! Baiat de treaba :right:@sNaKey --- tinete in continuare de treaba baiete , la varsta ta..... viitorul suna stralucit :)@Seshomaru pare baiat cuminte :) ... se observa intr-o poza si la el simtul umorului.@Dani ... pe tine te cunoastem din multe alte poze .
THuG-Radu Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Frumoase poze ! :) BA QUI TE`AI INGRASAT CA UN PORC ! :wub: