Jump to content
Geostrike

Ask and answer

Recommended Posts

Posted

cel mai bine cred ca ti`ar raspunde unul care a fost la parnaie ... pt. mine ... insemna : a face tot ce vreau ... fara interdictii

cum te caracterizezi ? :D

Posted

Well nu, si nu cred ca nici ceilalti, fiecare isi doreste ceva, you know, o dorinta implinita creeaza alta neimplinita ^_^

Care a fost cel mai penibil moment al tau (ever) ? Ia sa vad, raspunde careva sincer? :D

Posted

Hmmm...crek cand ne-a prins mama prietenie la inceputul la un preludiu...:P Ma facusem mov la fata .. bine ca era doar inceputul si am dat-o in diverse : "se schimba cu mine de fata ..atata tot" :liar: (vreo cateva saptamani dupa mi-a fost rusine sa mai dau ochii cu dansa).

Din ce cauza ai plans ultima oara ;;) ? (sa vad acum care raspunde sincer)

Posted

un raspuns SINCER : din cauza unui baiat ... ( mama lui ....... ):D

ai stat vreodata...cu o fata numai pt simplu fapt..ca tii la ea..fara..sa o ... ? si de ce ? si daca nu .. de ce ? !

Posted

Da am stat cu ea pentru ca tin la ea,dar nu am vorba aia :D pentru ca eram pe banca cu ea,plus ca era ziua.

Dar daca accepta de ce nu ,nu ca eu as refuza :nanana:.

Cand ti-ai activat ultima oara cheaturile :yum: (raspunde-ti cinstit :P)

Posted

Since, astazi cand jucam Jedi Outcast single player (i-am mai luat capatul) si eram la yavin swamp unde nu gaseam cum sa trec (defapt am uitat) so... in noclip we trust! :D

De ce te-ai plans ultima oara?

Posted

(datorita formularii nu vei primi raspunsul dorit) in viata mea, niciodata nu m-am batut (singur)...

cand te-a intepat ultima data o viespe?

Guest Chakuza
Posted

am mah pica p unguri dar din pacte nu as bate k pretena mea e de-a lor... :P

cati bani ai pute cheltui intr-o zi si pe ce??? :whistle:

Posted

Pai momentan hai sa fac un calcul pt ziua de maine :

->Apartament cu 3 camere in C-ta , zona ciresica , vizavi de intrarea prin parc in Satul de Vacanta : 130.000 - 150.000 euro.

->Mobila + finisari interioare + decorantiuni + electrocaznice = 7000 E + distribuitori 500 E

->O masinuta la vreo 30.000 E (din alea de la reprezentantele de la iesire din Cta)

->3-4 perechi de blugi : 200 E

->3 T-shirt : 100 E

->2-3 perechi de addidasi : 300 E

->4 geci : 250 E

->Bluze / bluzoane / malete : 400 E

->alte articole mai marunte de imbracaminte + accesorii : 100 E

->o bratara de aur de vreo 8-10 g (model cum imi caut momentan) : 200 E

->un full de frigider , care prin alimente cuprinde : 1 sticla J&B , 1 sticla Wembley + 1 Sticla Fanta de Portocale , 6 sticle de vin rosu din viile din Medgidia (aprox de prin 98') , 2 Sticle vin alb tot Medigidia .. Murfatlar (tot de prin 98') = 1000 E

Si acum TOTAL : 170.050 E = 574.480 lei . Preturile sunt 'in mare' ... si pe alocuri , probabil , eronate.

Wow cum se duc banii pentru a-ti cladi o mare parte din viata materiala :(

Cam astea imi trec prin cap....pt nevoiile mele :) .

Care este posibila cauza pentru care un astfel de Thread a murit?:P

LE : vreau ori sa activeze mai multa lume la funmania , ori sa fie mutat post'ul asta la discutii generale . Greva! :whistle:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...