Jump to content
Geostrike

Ask and answer

Recommended Posts

Posted

Propun un joc unde sa se puna intrebari si sa se primeasca raspunsuri. Atentie, fara intrebari care se raspund cu da sau nu (avem alt joc pentru asta). Ok incep:

Care e mancarea ta preferata? :P

Posted

Greu de ales , sa zic : sarmalele . Pe locul 2 se bat prea multe : rapana , ardei umpluti , ciorba de perisoare ..etc :D . Imi place multt sa mananc.

Q : care dintre "emoticoanele de pe linkmania iti place cel mai mult? <_<

Posted

Din domeniu Beri , cu sigurnata Tuborg :wub:.

Din domeniu vinurilor , de obicei Merlotu' demidulce cat mai vechi ; vin alb : Grasa de Cotnari cu Cola.

Bauturi racoritoare : Sprite .

Posted

Din domeniu Beri , cu sigurnata Tuborg :wub:.

Din domeniu vinurilor , de obicei Merlotu' demidulce cat mai vechi ; vin alb : Grasa de Cotnari cu Cola.

Bauturi racoritoare : Sprite .

mah nene mai usor ca bautura ca vad ca intrebarea nu ai mai puso ! :blink:

plss da un edit !! (las-o mai incet =)))

Posted

vad ca intrebarea nu ai mai puso ! :blink:

srry , my bad :(. (a fost ultimu meu post inainte de a pleca de acasa...ma grabeam si am uitat).

Q: Parerea ta despre vindecatul problemelor de sanatate "prin babe" , care este?

Guest Cave_man
Posted

Lipsa de ocupatie :)

Ce joc iti ocupa cel mai mult timp ? [PC game ]

Posted

Postez serios...parerea mea :P . Pana acum nu mi s-a atras atentia de spam.

Q: Cam cum imbini utilu cu frumosu?(ma refer la lucrurile si hainele de prin juru tau) . Raspunde macar in procente.

Guest GlocK^
Posted

70%

Ce preferi cel mai mult boxe sistem 5.1 sau casti ???

Posted

5.1 Eboda :wub: , singuru sistem care l-am avut ...l-am cumparat prin 2002-2003 si e in perfecta stare de functionare si acu' , are dolby digital sorund , prologic II .....se aude frumos si destul de tare chiar si pentru o petrecere in aer liber in fata blocului.

Ce parfumuri/spray-uri folosesti?

Posted

Lantul de la gat...e primit de majorat de la fratele mai mare :) . Este cu siguranta cel mai pretios lucru din prejurul meu ! (mai sunt cateva(o bulinutza din ceara , o bratara...un biletel)care il urmeaza din aproape...dar momentan asta e pe primul loc)

Q : Cea mai mare temere/frica a ta?

Guest ™Sh0b0™
Posted

Sa raman paralizat pe viata

Q : Care a fost cea mai grava boala a ta? ( daca ai avut vreouna )

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...