Guest biili Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Am si io forum din acesta acuma si cum pot sal pun in romane si sa pun alta culoare inafara de albastru sa zicem asha cum avetzi voi:)PS:Pls help:)Biili
Guest Invisible Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Cum privesti acest reply, in partea de jos - stanga a paginii ai 2 casute.Prima este un skin selector, in mod default setat pe IPB 2.1, poti apasa pe ea si selecta Linkmania Orange.Imediat langa ea este casuta pentru selectare limba, setata in mod default in engleza, alege de acolo limba romana.
Guest biili Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Cum privesti acest reply, in partea de jos - stanga a paginii ai 2 casute.Prima este un skin selector, in mod default setat pe IPB 2.1, poti apasa pe ea si selecta Linkmania Orange.Imediat langa ea este casuta pentru selectare limba, setata in mod default in engleza, alege de acolo limba romana.Da...da la me scrie numa English sincer
john™ Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 nu cred ca ai ce face tu ...decat aia de la care ti-ai facut forumul cred
Ahilosu Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 forumul acesta a fost tradus linie cu linie pentru ca cei de la invision nu aveau setat in romana. singura optiune este sa-ti traduci tu tot forumul.
Guest biili Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Va rog sa-mi spuna cineva cum sa traduc forumul linie cu linieBiili
IceMan Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Iei fisier cu fisier, le deschizi cu Wordpad si inlocuiesti cuvintele in engleza (trebuie sa stii si care). E destul de mult de tradus, cand s-a tradus acest forum am lucrat la el cam 5-6 oameni.
Guest biili Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Iei fisier cu fisier, le deschizi cu Wordpad si inlocuiesti cuvintele in engleza (trebuie sa stii si care). E destul de mult de tradus, cand s-a tradus acest forum am lucrat la el cam 5-6 oameni.Dak teashi ruga mai putea ajuta cu un tutorial Multumesc!Biili
Guest biili Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Va rog cineva sa ma ajute cu un tutorial dak putetziPS:No warn pls 4 double postingBiili
IceMan Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ce tutorial vrei? De traducere? IEI FISIERELE SI LE DESCHIZI CU WORDPAD SI TRADUCI CUVANT CU CUVANT. Alt ajutor nu-ti putem oferi.Closed.