Jump to content
Guest biili

Umpic de ajutor:P

Recommended Posts

Guest biili
Posted

Am si io forum din acesta acuma si cum pot sal pun in romane si sa pun alta culoare inafara de albastru sa zicem asha cum avetzi voi:)

PS:Pls help:)

Biili

Guest Invisible
Posted

Cum privesti acest reply, in partea de jos - stanga a paginii ai 2 casute.

Prima este un skin selector, in mod default setat pe IPB 2.1, poti apasa pe ea si selecta Linkmania Orange.

Imediat langa ea este casuta pentru selectare limba, setata in mod default in engleza, alege de acolo limba romana.

Guest biili
Posted

Cum privesti acest reply, in partea de jos - stanga a paginii ai 2 casute.

Prima este un skin selector, in mod default setat pe IPB 2.1, poti apasa pe ea si selecta Linkmania Orange.

Imediat langa ea este casuta pentru selectare limba, setata in mod default in engleza, alege de acolo limba romana.

Da...da la me scrie numa English sincer

Posted

forumul acesta a fost tradus linie cu linie pentru ca cei de la invision nu aveau setat in romana. singura optiune este sa-ti traduci tu tot forumul.

Guest biili
Posted

Va rog sa-mi spuna cineva cum sa traduc forumul linie cu linie

Biili

Posted

Iei fisier cu fisier, le deschizi cu Wordpad si inlocuiesti cuvintele in engleza (trebuie sa stii si care). E destul de mult de tradus, cand s-a tradus acest forum am lucrat la el cam 5-6 oameni.

Guest biili
Posted

Iei fisier cu fisier, le deschizi cu Wordpad si inlocuiesti cuvintele in engleza (trebuie sa stii si care). E destul de mult de tradus, cand s-a tradus acest forum am lucrat la el cam 5-6 oameni.

Dak teashi ruga mai putea ajuta cu un tutorial

Multumesc!

Biili

Guest biili
Posted

Va rog cineva sa ma ajute cu un tutorial dak putetzi

PS:No warn pls 4 double posting

Biili

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...