SilviuCs Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 am deschis acest site sa vad daca stiti si voi ceva site`uri de cumparaturi online haine\adidasi etc ... unu dintre ele este moneybookers.com care are mai multe firme care sunt afiliate cu brendul moneybookers , astept si alte site`uri sa vad poate gasesc si eu un site misto :)
Linky Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 eastbay.com...super site de cumparaturi...gasesti ce vrei la preturi bune...cu pana la 50% mai ieftine decat in magazinele de la noi...ultimele articole cumparate : o pereche puma si una de rbk doar cu 380 Ron :D
SilviuCs Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 cat costa transportul nu stiti?:-s si in cat timp vin
Linky Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pai te costa 55 de dolari pe un transport indiferent cate articole iti cumperi si cate 2 dolari in plus pentru fiecare articol in parte. Oricum daca va adunati 10 pers sau mai multi tot e super avantajos...parerea mea...Pai Puma aia ai mei in Mall erau 440 Ron... eu am dat pe site 250Transportul ajunge in minim 2 sapt...asta in functie de ce comenzi sunt facute si de oamenii din vama.Ultimul transport la mine a venit in 3 sapt juma...ca au avut pb prin nush ce vama.Dar eu zic ca merita.
SilviuCs Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 55 $ nebun ;D nu stiu daca asa scump e transportu mai bine iau de aici .. tot acolo ajungi
Linky Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 da ii mult...da tzi-am zis daca va adunati mai multi ii perfect...cum am zis in 10 pers dati cate 5,5 dolari de persoana....:D
SilviuCs Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 am inteles ca transportu e 10 $ pentru haine si 15 $ pentru adidasi... nu 55$ in total...
THuG-Radu Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Linky, ce model de Puma ti`ai luat tu acuma de is 4.4 mil in Mall ? :D Just curios ! :) Si nu ai patit sa nu`ti fie buni adidasii, sau sa fie cu defecte ? Pe footlocker eu stiam ca e transportul 15 $ indiferent de cate articole cumperi + 5 $ pe fiecare articol ! :)
TwisteR Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Sunt dealeri eastbay in toate orasele,la mine in oras platesti pretul produsului indicat pe site + adaos de 10$ la dealer.Comanda vine cam in 2 saptamani.
SilviuCs Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 deci de ex eu sunt in oradea cum pot sa dau de dealer?
TwisteR Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 deci de ex eu sunt in oradea cum pot sa dau de dealer?Nush,intreaba si u prin cunostinte,prieteni,colegi,etc.,daca cunosc pe cineva care da comenzi de pe eastbay.
Linky Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Linky, ce model de Puma ti`ai luat tu acuma de is 4.4 mil in Mall ? :D Just curios ! :) Si nu ai patit sa nu`ti fie buni adidasii, sau sa fie cu defecte ? Sincer nu stiu ca is la servici acu...da ma duc acasa si ma uit sa vad ce model is :D si nu....nu am patit sa fie nashpa adidasii, dar ce am obs ca se mai intampla e ca ori is incurcate pozele si iti vin adidasii in alte culori, sau nu nimeresti marimea :D stiu vre-o doi care o patit asa...in loc sa isi ia marimea 42 si-o luat 45 Twister eu platesc in jur de 12 dolari per articol la "dealeru" meu :D, dar atat plateste dealearu la comanda iti spun sigur asta...ca am vrut sa ma bag sa fac eu personal comenzile...dar is multe kkt-uri...
THuG-Radu Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Sincer nu stiu ca is la servici acu...da ma duc acasa si ma uit sa vad ce model is :D si nu....nu am patit sa fie nashpa adidasii, dar ce am obs ca se mai intampla e ca ori is incurcate pozele si iti vin adidasii in alte culori, sau nu nimeresti marimea :D stiu vre-o doi care o patit asa...in loc sa isi ia marimea 42 si-o luat 45 Ma refeream sa pui link`u spre modelu de adidasi pe care ti l`ai luat! :P Si respectivii ce au facut ? I`au trimis n`apoi adidasii sau cum ? :D
Linky Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ma refeream sa pui link`u spre modelu de adidasi pe care ti l`ai luat! :Pastea is linkurile la puma si rbkhttp://www.eastbay.com/catalog/productdeta...CH/id--0/mvp--/http://www.eastbay.com/catalog/productdeta...and/sport--all/Si respectivii ce au facut ? I`au trimis n`apoi adidasii sau cum ? :DNu...persoana cu adidasii in alte culori...ii poarta asa, iar ceilalti cu marimile nashpa incearca sa ii vanda...ca din cate am inteles nu se pot returna...ii cumperi pe riscu tau... :D
SilviuCs Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 omule Mr nu ai link unde sa vad cat costa transportul si un articol?:-s
THuG-Radu Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Tari adidasii. Deci sa inteleg ca mai rentabil e eastbay`u decat footlocker ! :)Prin septembrie-octombrie o sa fac si eu o comanda, sper sa fie si ceva reduceri pe atunci ! :D
Linky Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 nu am linku care il vrei...cauta pe site...ca de asta m-am lasat la mana mea cu comenzile...e prea complicat....radu...reduceri gasesti oricand....numai sa cauti...iar puma aia nu erau la reducere cand i-am cumparat eu..iar acu imi vin sa imi bag cutitu in gat de ciuda
SilviuCs Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 imi dai pm cu mailul tau/ ca sa vb ceva oricum eu tot ma stresez sa aflu...................... cat e drumu si cum trimite
SilviuCs Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 120 $ - 15 produse costa transportul :D e aiurea siteul ala qwerty ... nu`s modele adidas si nike el ruleaza cam tot
UmbrA^ Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Cred ca e mai bine sa cumperi din magazin :D... Daca ar fi un magazin online din craiova ar fi bine... da asa nu... scump domne`