Jump to content
SilviuCs

cumparaturi online

Recommended Posts

Posted

am deschis acest site sa vad daca stiti si voi ceva site`uri de cumparaturi online haine\adidasi etc ... unu dintre ele este moneybookers.com care are mai multe firme care sunt afiliate cu brendul moneybookers , astept si alte site`uri sa vad poate gasesc si eu un site misto :)

Posted

eastbay.com...super site de cumparaturi...gasesti ce vrei la preturi bune...cu pana la 50% mai ieftine decat in magazinele de la noi...ultimele articole cumparate : o pereche puma si una de rbk doar cu 380 Ron :D

Posted

Pai te costa 55 de dolari pe un transport indiferent cate articole iti cumperi si cate 2 dolari in plus pentru fiecare articol in parte. Oricum daca va adunati 10 pers sau mai multi tot e super avantajos...parerea mea...

Pai Puma aia ai mei in Mall erau 440 Ron... eu am dat pe site 250

Transportul ajunge in minim 2 sapt...asta in functie de ce comenzi sunt facute si de oamenii din vama.

Ultimul transport la mine a venit in 3 sapt juma...ca au avut pb prin nush ce vama.

Dar eu zic ca merita.

Posted

da ii mult...da tzi-am zis daca va adunati mai multi ii perfect...cum am zis in 10 pers dati cate 5,5 dolari de persoana....:D

Posted

Linky, ce model de Puma ti`ai luat tu acuma de is 4.4 mil in Mall ? :D Just curios ! :) Si nu ai patit sa nu`ti fie buni adidasii, sau sa fie cu defecte ? :|

Pe footlocker eu stiam ca e transportul 15 $ indiferent de cate articole cumperi + 5 $ pe fiecare articol ! :)

Posted

Sunt dealeri eastbay in toate orasele,la mine in oras platesti pretul produsului indicat pe site + adaos de 10$ la dealer.

Comanda vine cam in 2 saptamani.

Posted

deci de ex eu sunt in oradea cum pot sa dau de dealer?

Nush,intreaba si u prin cunostinte,prieteni,colegi,etc.,daca cunosc pe cineva care da comenzi de pe eastbay.

Posted

Linky, ce model de Puma ti`ai luat tu acuma de is 4.4 mil in Mall ? :D Just curios ! :) Si nu ai patit sa nu`ti fie buni adidasii, sau sa fie cu defecte ? :|

Sincer nu stiu ca is la servici acu...da ma duc acasa si ma uit sa vad ce model is :D

si nu....nu am patit sa fie nashpa adidasii, dar ce am obs ca se mai intampla e ca ori is incurcate pozele si iti vin adidasii in alte culori, sau nu nimeresti marimea :D stiu vre-o doi care o patit asa...in loc sa isi ia marimea 42 si-o luat 45 =))

Twister eu platesc in jur de 12 dolari per articol la "dealeru" meu :D, dar atat plateste dealearu la comanda iti spun sigur asta...ca am vrut sa ma bag sa fac eu personal comenzile...dar is multe kkt-uri...

Posted

Sincer nu stiu ca is la servici acu...da ma duc acasa si ma uit sa vad ce model is :D

si nu....nu am patit sa fie nashpa adidasii, dar ce am obs ca se mai intampla e ca ori is incurcate pozele si iti vin adidasii in alte culori, sau nu nimeresti marimea :D stiu vre-o doi care o patit asa...in loc sa isi ia marimea 42 si-o luat 45 =))

Ma refeream sa pui link`u spre modelu de adidasi pe care ti l`ai luat! :P

Si respectivii ce au facut ? I`au trimis n`apoi adidasii sau cum ? :D

Posted

Ma refeream sa pui link`u spre modelu de adidasi pe care ti l`ai luat! :P

astea is linkurile la puma si rbk

http://www.eastbay.com/catalog/productdeta...CH/id--0/mvp--/

http://www.eastbay.com/catalog/productdeta...and/sport--all/

Si respectivii ce au facut ? I`au trimis n`apoi adidasii sau cum ? :D

Nu...persoana cu adidasii in alte culori...ii poarta asa, iar ceilalti cu marimile nashpa incearca sa ii vanda...ca din cate am inteles nu se pot returna...ii cumperi pe riscu tau... :D

Posted

Tari adidasii. Deci sa inteleg ca mai rentabil e eastbay`u decat footlocker ! :)

Prin septembrie-octombrie o sa fac si eu o comanda, sper sa fie si ceva reduceri pe atunci ! :D

Posted

nu am linku care il vrei...cauta pe site...ca de asta m-am lasat la mana mea cu comenzile...e prea complicat....

radu...reduceri gasesti oricand....numai sa cauti...iar puma aia nu erau la reducere cand i-am cumparat eu..iar acu imi vin sa imi bag cutitu in gat de ciuda

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...