Jump to content
IceMan

Montarea aerului conditionat: fara spaga - la anu', cu spaga - in 3 zile!

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Putem spune ca vremea asta caniculara a adus multe beneficii. Multi s-au imbogatit, de pe urma celor care doar au suferit din cauza caldurii.

Un exemplu concret ar fi cei care monteaza aerul conditionat.

Acestia ajung sa castige chiar si cateva mii de euro pe seama oamenilor disperati sa aiba cateva clipe de racoare in propriile case sau birouri. Am luat doar un exemplu. Mergem in hipermaketul Carrefour si ne cumparam un aparat de aer conditionat cu 1.500 de lei, marca Samsung. Toate bune pana aici. Problemele incep insa in momentul in care sunam la una din firmele care monteaza aparatul din lista pe care o primesti de la hipermarket (lista ce trebuie respectata, altfel pierdem garantia) si aici, surprize, surpize! Ne raspunde un domn Gigi, care ne spune: "Mare problema, doamna, la Samsung! Am programari facute pana peste doua luni!" Adica trece vara si nu am aer? Ma agit putin la telefon, ca doar nu am dat banii anul asta sa am aer la anu´. E o gluma! Mi se raspunde sec: "Nu am niciun interes sa fac glume d-astea sinistre". Acum am doua variante: astept doua luni sau reactionez ca un roman autentic. Aleg varianta a doua. Intreb cat ma costa sa-l am mai repede. Frumos si civilizat, Gigi cere 300 de lei si promite ca in maximum trei zile va veni sa-l monteze. Ar fi venit mai repede, dar s-au aruncat si altii sa-i dea spaga si are aproximativ 30 pe lista, care "platesc ca sa nu mai stea la rand cum stau ceilalti". Ar fi venit chiar si noaptea, dar are experiente neplacute cu vecinii altor oameni disperati sa aiba aer, vecini care au facut reclamatie la politie din cauza zgomotelor pe care le scotea bormasina.

sursa

Posted

Dai 300 de lei sa te treaca de pe o lista de asteptare pe alta 8-|

Eu personal am ac de acum..3-4 ani, cumparat la mana a doua, montat urmatoarea zi de un "mester" cu vreo 50 de lei :) merge si acum foarte bine ;;)

Posted

Nu ma incanta , de ce , nu multa lume isi permite un AC . In rate isi permit toti , dar pana termini ultima rata , poti sa spui ca nu e al tau :|

cu treaba au ratele cu montatul? in fine, nasoala treaba cu montatul, vorba unuia "Trece vara si eu tot n-am AC" =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...