Jump to content
B|adeTrinity

BEYONCE S-A PRĂBUŞIT PE SCENĂ ÎN TIMPUL UNUI CONCERT

Recommended Posts

Posted

Beyonce şi-a amuzat fanii cu o căzătură spectaculoasă în timpul unui concert în Florida. Cunoscuta cântăreaţă s-a dezechilibrat şi, incomodată de propria rochie şi de încăltările cu tocuri foarte înalte, s-a prăbuşit pe scările din mijlocul scenei. Vedeta s-a lovit şi s-a plâns fanilor de durere, însă s-a ridicat imediat şi a continuat melodia întreruptă într-un mod atât de brutal. Beyonce le-a cerut celor prezenţi să nu posteze pe Internet imaginile căzăturii ei. Degeaba, căci imediat filmuleţul a apărut pe YouTube.

filmulet

Posted

Spell check :P

Ah well toata lumea se impiedica ... mi-a placut din film la sfarsit cum izbugneau aia in ras :))

e destul de nasol intr-un concert in fata a mii de oameni sa cazi asa :P

Posted

e destul de nasol intr-un concert in fata a mii de oameni sa cazi asa tongue.gif

Intradevar asa e ... dar si daca se intampla sa faci apoi misto de persoana in cauza ... e si mai nasol.

Posted

Mhm o fi dat pe cineva in judecata? :D

Daca esti neatent, lucruri urate ti se pot intampla

ar trebui sa dea in judecata firma de unde a cumparat pantofii, pt ca au facut tocurile prea inalte :D

oricum filmuletul va face incojurul lumii, poate il vor da astia de la stiri :))

Posted

Deja am vazut ca au filmuletul ala ;)) am vazut la stiri azi :P ...oricum asta e se mai inampla...si vedetele sunt tot oameni.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...