1deamon Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 va place sa fiti imbracati la cu ceva de firma chiar daca nu va place cum aratasau ceva frumos si ....no firma :D
ShoX Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 sport:nike adidas pumaelegante:emporio dolceclasice:la coste
oick Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Nike, majoritatea. Dar si de la alta firma daca imi place :D
Edelweiss Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 am sa fac referire doar la stilul casual - mango, esprit, motivi, benetton, adidas.stiu ca poti gasi haine ok care sa nu fie "de firma", o firma renumita nu trebuie sa garanteze doar imaginea prin eticheta, ci mai ales calitatea. a te imbraca de firma folosind combinatii lipsite de gust e insa o alegere frecventa in randul tinerilor, din ce vad pe strada. problema in Romania la nivel vestimentar nu mai e absenta magazinelor de firma, nici a banilor se pare, ci mai degraba cea a bunului gust. stilul simplu poate fi deseori mai eficient si mai putin riscant decat stilul "paiata".
ReneGade Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 de obicei port Rbk (rebok) , normal , haine sport . Elegant..hmm.nu prea port, numa la ceva mai "special".Am cateva de la G. Armani si Versace.
LeX LuTHoR Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pai de obicei daca e ceva de firma si nu-mi place nu port si nici in cazul hainelor frumoase dar no name la fel ...De obicei port Nike, Adidas de obicei ... nu prea obisnuiesc sa ma imbrac elegant ... mai mult sport ...
Ahilosu Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 tricourile in general de la nike, as well si pantofii de sport. restul de la castro/springfield/zara menps colectia new york de la nike pwnz :) (streetwear)
zetulescu Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Nike....cam atat.....iar cand e vorba de ceva elegant...imprumut de la tata :P
liquidz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ralph lauren // adidas // rbk // lacoste // tommy hilfiger
Burne Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 marcile mele preferate sunt: C&A, ESPRIT, DKNY, REPLAY si LACOSTE, parerea mea e ca e cea mai mare prostie sa porti ceva urat chiar daca scrie pe el ca e de cine stie ce firmaPS imi place foarte mult converse si in materie de sport adidas
POLAND Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 adidas * nike * umbroadidas - tricouri umbro - pantaloni nike - adidasiprefer sa fiu imbracat sport :>
BlackDevil Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 adidas in mare la adidasi :Psi imbracaminte adidas/nike
Linky Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 nu zic ca nu port imbracaminte de firma....dar prefer sa ma imbrac cum imi place indiferent daca e de firma sau nu. Daca vad un tricou (non firma renumita) intr-un bazar sau un sh il cumpar pentru ca imi place.Oricum Rbk & Nike rull :D
m4x Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Prefer Adidas :D, oricum cum a zis si Linky daca vad ceva frumos de la alta firma cunoscuta/necunoscuta si-mi place mi-l cumpar.. ma imbrac mai mult sport :P
Lancelot Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Sport..Nike / Puma / AddidasCasual...Lacoste ..Benetton...St. Oliver...Levis..ZaraElegant...hmm cred ca Boss si Bigotti