shb Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 foarte frumoase randurile..mi'au trezit foarte multe amintiri..unele placute , altele nu :whistle:
trAANCe Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 pot sa spun ca ma regasesc in unele randuri de aici :wub:
Guest Tsu^_^pui Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dap, frumoasa scrisoarea, asa cum a fost si prima oara cand am citit-o in alt post. Tin minte cand jucam fotbal si apoi dadeam fuga la alimentara sa bem d la TEC ^_^ sau cand luam un pachet mic cu vreo 6 caramele + un tatauj cu doar 20 d lei :P TOtusi, d cate ori a fost scrisa aceasta scrisoare, chiar aici la diverse, nu pot sa nu zic decat arhi cunoscuta fraza cu care ne "ataca" mod si p care i-o recomand cu caldura lui Invi: Use search
energy Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 foarte tare, complet adevarat! suntem intradevar o generatie de tranzitie!
bunny Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 S-a jucat careva cu pocnitori? sau ceva de genu, din 2 suruburi pe care le insurubai(ma rog, etc) iar in intre ele puneai praful de la bete de chibrituri, si cand aruncai cu el in perete pocnea de-ti sareau dracii. ))
THuG-Radu Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 S-a jucat careva cu pocnitori? sau ceva de genu, din 2 suruburi pe care le insurubai(ma rog, etc) iar in intre ele puneai praful de la bete de chibrituri, si cand aruncai cu el in perete pocnea de-ti sareau dracii. )) Noi faceam asa, dar legam si o punga de alea 2 suruburi si`l aruncam in sus ! :) Si cand facea contactu cu pamantu : POOOCCC !! :D Ce vremuri ! :wub:
m4x Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 S-a jucat careva cu pocnitori? sau ceva de genu, din 2 suruburi pe care le insurubai(ma rog, etc) iar in intre ele puneai praful de la bete de chibrituri, si cand aruncai cu el in perete pocnea de-ti sareau dracii. )) cate chibrituri mai cumparam pe atunci, prindeam un ban...chibrituri...in fiecare zi faceam asta cu alti baieti :P chiar ca "ce vremuri" :( . p.s. radu asa faceam si noi, legam cu o ata o punga de un capat ;) , imi lipsesc acele vremuri...
The Wizard Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 eu legam si suruburile intre ele ca atunci cand pocneau se desfaceau.nu stiu daca voi va jucati si cu carbid cate bombe faceam cu el. sau pe santier jucam prinselea si fumam papura care era jos :) acum s-a facut city mall. nu era seara sa nu facem focul si sa stam sa vb in jurul lui, imi aduc aminte ca i-am spart gamu unui om de la etaju 1 cu niste sprayuri puse pe foc. multe tampenii am facut cand eram mic astia care s-au nascut cu pc-ul in dormitor nici nu stiu ce au pierdut.am ramas cu amintirile si poate in viitor va exista vreo posibilitate sa ne intoarcem in timp pt cateva ore sa mai traim acele vremuri.
Stargate Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Bine zis...frumos compus, genial alcatuit - ce amintiri din scoala.... :dance: A fost farmecul acelor zile.