techno Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 stiti daca se mai pot schimba bacnotele vechi in lei noi ? :D
liquidz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 nu se mai poate ... se putea in luna aia in care sa lansat bancnotele noi
Beethoven Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Multi ani de-acum incolo se vor putea schimba la orice sucursala a BNR.In prezent, poti sa te duci de exemplu la BRD (sunt si alte banci, dar nu vreau sa spun ceva ce nu am verificat :D). NU sunt comisioane.LE Cu placere :).
Fane Spoitoru Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 anna se poate k am fost eu sa schimb vre-o 7 milioane :D te duci peste drum de kubik in craiova la banca aia de pe colt :D aia e singura in craiova unde se mai schimba pana in octombrie am impresia, io am schimbat banii acu 1 luna :D @beet nu la toate bancile se poate schimba decat la bnr ;) crede-ma am cautat la 7 banci diferite intr-o zi si decat acolo am putut schimba :D
Beethoven Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 anna se poate k am fost eu sa schimb vre-o 7 milioane :D te duci peste drum de kubik in craiova la banca aia de pe colt :D aia e singura in craiova unde se mai schimba pana in octombrie am impresia, io am schimbat banii acu 1 luna :D @beet nu la toate bancile se poate schimba decat la bnr ;) crede-ma am cautat la 7 banci diferite intr-o zi si decat acolo am putut schimba :D Saptamana trecuta am schimbat la BRD. :P Asta recomandam, nu? :D
Fane Spoitoru Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 @da ana ala :D de e mai jos de champions pe colt :P @beet crek ne incurcaram in ele de tot :D BNR/BRD