Jump to content
_Liviu_

Ati castigat 1000 de euro

Recommended Posts

Posted

Daca primiti un mesaj ( SMS ) de la numarul 0765474988 ( COSMOTE ) ca ati castigat 1000 de euro e teapa . Cere sa ii fie trimise in 20 de minute codurile a 3 cartele VODAFONE in valoare de 30$

ghidul universitatii 2 :rofl1:

Posted

hahaahahah nu ma pot abtine , dap am castigat 1000 de euro din poker chiar mai mult dar nu din cartele COSMOTE:D

tu ? 1000 euro din poker ? =)) eventual bani virtuali ! :D

Posted

tu ? 1000 euro din poker ? =)) eventual bani virtuali ! :D

vb serios nu pe carbon pe altu nah crezi ce vrei acu 2 sapt am bagat ca sa se scoata 200 $ pe card

Daca ai oleaca capul pe umeri si daca mai si gandesti din cand in cand nu ai cum sa cazi in plasa.

POkeristule e mai faina ruleta =))

aiurea nu ma prea pricep la ruleta cunosc pe unu din oradea care merge o seara si scoate 10 mil si apoi merge sa ii sparga in oras SLASH care il cunoaste din or

Posted

Slash stiu ca e nebun, baga gras bani in ruleta, dar bine, el are de unde sa bage ! :)

Cat despre cartelele astea ... e vrajeala, tre` sa`ti dai seama din prima cand iti cere 3 coduri ! =))

Posted

nu tre' sa fi chiar un geniu sa te prinzi ca e tzeapa :))........totusi 3 cartele suna prea ciudat=)))....chiar si una iti dadea multe de gandit :))

Posted

nici nu bag in seama astfel de mesaje :cool2:

1. vezi ca nu ai voie cu poze de genul la avatar.

2. trimitetii coduri false =)) poate ii si blocheaza cartela cand le incearca pe toate =))

Posted

2. trimitetii coduri false =)) poate ii si blocheaza cartela cand le incearca pe toate =))

Good idea :rofl1: dar pacat de centii pt msg :D ^_^

Posted

Daca primiti un mesaj ( SMS ) de la numarul 0765474988 ( COSMOTE ) ca ati castigat 1000 de euro e teapa . Cere sa ii fie trimise in 20 de minute codurile a 3 cartele VODAFONE in valoare de 30$

Tare faza trimite de pe cosmote sa ii trimiti credit pe vodafone in 20 min ? va inchiputi cum alearga romanii pana la chioscu din fatza sa isi ia 3 cartele =)) si sa trimita rpd codurile ... doamne asta imi aduce aminte de mintea romaniilor de acum cativa ani cand vindeau avioane pe net.

Posted

muhaahahah, un coleg de al meu ciqa " Ai castigat 1000 de euro si o excursie de un week-end la mare" Luni fraieru trebuia sa capete banii si nu i-a venit nimeni :))) :rofl1: :rofl1: ce TzeApA a luat, dar sa-l vezi ce bucuros era fraieru cand a primit mesajul, baiatu nu mai putea, i-a dat si codul de la cartela :rofl1:

Posted

LOL ce oameni.....pe mine ma sunat unul si face ''raspunzi la o intrebare si castigi un ATV sau valoare lui in bani''.....am ales banii si ma pus sa rasp la o intrebare...am raspuns corect si face ''felicitari esti al 6-lea castigator'' si ma punea sa ii dau niste chestii de la card ca sa imi bage banii in cont=)))))))si l-am injurat pana s-a inrosit telefonu =))=)) ...

Posted

O chestie cu cardurile.. Multi au patit cand s-au dus la alimentare la un peco si plateau cu cardul. Treceau cardul cititor de card care copa datele, dupa aia prin altul cu motivul ca ala e defect, ceva de genul. Se trezeau dupa aia cu cardul gol si ca au scos bani de prin Anglia :P

ontopic: acum vreo 2 luniparca, au prins cativa de prin Iasi care se ocupau cu chestii de genul, castigurile de mii de euro prin telefon

Guest deadbodysilvu
Posted

Am primit si eu.

De la flanco cica am castigat un mobil si 300 de euro :rofl1:

Si eu la fel ca am cashtigat un telefon nokia n95 si 500 de euro.Problema era ca nu mam inscris in niciun concurs cu nr meu de tel si mai era si "unknown sender".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...