Jump to content
Guest kain

Misterle laurei un joc de 2 bani

Recommended Posts

Posted

parca ma vad shi acum ce mandru am fost cand am facut rost de Misterele Laurei.Am instalat jocu si dupa vreo 20 de minute ce sa vezi...dezamagire totala....un joc care nu merita nici macar 2 bani....Tot jocu o vezi pe aia ca se asha shi asha ....daca vroiam asha ceva imi luam un XXX shi gata....shi de story nici nu mai vorbesc.Concluzie:inca un esec al romanilor.....halal joc...

Guest Nerevar
Posted

un fel de pr0n in flash... :roll:

Posted

Apash stiam f. bine despre care Laura e vorba....da l-am luat din curiozitae..am vrut sa vad daca suntem shi noi(Adik romanii) sa facem o treaba kum trebe...se pare ca m-am inshelat..tre sa mai curga multa apa pe Bega... :> pana sa fin shi noi in stare sa facem un joc klumea....Daca shtizi voi un joc romanesc care merita jucat....sa imi spunetzi shi mie..

Posted

un joc pe care eu il astept este "Realms of Torment" , deocamdata e faza beta , data estimata de lansare este 1.05.2004

din pacate (pt cei mai multi romani) este un MMORPG :roll:

si e facut de romani :>

Posted

Apash faptu ca e facut de romani e de bine sau de rau?Oricum eu unu nu prea mai am incredere in orice facut in Romania,da in fine daca zici ca e bun poate o sa il incerc :twisted:

Posted

Parca am citit intr-un ziar acum ceva vreme despre el... E ideea unui pusti de prin liceu, nu? Dar sa mor daca mai stiu despre ce era vorba. Surge, shed some light, pls. :> Ca de la WoW mi-am luat gandul. :cry:

Posted

Eu am auzit ceva de jocu asta spitalu:cica e facut de nishte tipi din Timisoara,care au nu shtiu ce firma.Shi astia au shi un numar de telefon pe care acuma nu il am ca nu am telefonu la mine...poate data viitoare cand mai vin :twisted: o sa il am shi pot sa vi-l spun shi pot sa fac rost shi de site...dar astea toate la urmatoarea intalnire

Posted

Mdea....asta cam asha este.Cred ca alta este acuma tzara tuturor posibilitatzilor :) .Sa speram ca nu aud shi altzii de asta ca poate ne trezim cu un val de emigrantzi din state sau din alta tzara :>

Posted

Nu conteaza cine a spus-o ci mai degraba de ce? :twisted:

Guest simply_point
Posted

ma eu zic asa>>>>>>sa o imbrace pe laurala loc(aia care au venit cu idea asta a jocului) si sa-i spuna ca nu merita :wink:

Posted

Un mesaj pentru Laura aka sex simboala romaniei...LASA-NE!!! LASA-NE!!!!

Guest kain
Posted

foarte probabil ca gina pistol sa fie protagonista urmatorului "hit"....cu o singura conditzie sa i dea Gheorghe chilotzii...parerea mea.

Guest kain
Posted

Ca bine graieshti tu de parca cineva isghi permite sa ishi cumpere tzoalele alea pe care le prezinta ea.....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...