Jump to content
L!nuX

La voi e cald ?

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Pai si normal ca arata atat, e LA SOARE !(ca raspuns la cei cu " :blink: 55 grade ")

Btw abia astept sa vad cat se prelungeste canicula fata de ce au spus cei de la meteo.

Posted

aia cu 55 de grade nu e nimik......sa anuntat la radio azi de dimineatza ca in Balta Brailei au fost ieri(joi) circa 68 de grade la soare.....asa ca nu va mai vaitati ca suntem cat de cat feriti de caldura

P.S We gonna burn in hell.....am citat :tiphat:

Posted

va tot vaitati atat parca ati avea 80 de ani , de la asta va agitati voi?

uite la ahilosu om rezistent :->

uitate la o poza cu mine si la o poza cu el si o sa intelegi de ce ma vait :D

p.s am trecut pe redbull =))

Posted

e moarte nu ca e cald curg apele dupa mine.

Cel mai bine stiti cand e racoare pe la 6-7 dimineata asa vine un curent de aer rece asa.......pfoa e perfect.

Posted

Aici in Resita au fost 40*C la soare si vreo 38*C la umbra ... ce sa mai zic in masini ... cel mai bine e sa stai in casa ... eu nu ies toata ziua afara din casa doar daca e sa merg pana la magazin ... in camera isi face bine simtitita prezenta ventilatorul care e cel mai bun prieten al omului in momentul de fata :P ... si cel mai bine e sa iesi seara afara ... adica dupa 11 ... ca incepe sa se faca frig ... cam 20*C ... e super.

Posted

38 , in fine e foarte cald :) , dar BM fiind in depresiune la numa 15 km este lac in munti unde stau baimareni ca sardinele in conserva in el :) + vai racoroase padure unde nus mai mult de 20 ca noroc ca sunt locuri unde sa te racoresti, am fost pana aproape de oradea si era sa lesin de cald ce ii in campie :blink: senin 100%, si nici o pala de vant, nu stiu cum rezista astia din campie ca yo nu as putea trai acolo , vara iti fierbe apa in tine , si iarna frig din ala excesiv.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...