Jump to content
Diabolik_01

Isi vinde virginitatea pe Internet pentru a-si plati facultatea

Recommended Posts

Guest <Raziel>
Posted

mai bine nu merge la facultate ...

Guest Xtazy
Posted

Foarte trist -_-.

Ce ajung unele fete sa faca pentru facultate.

Posted

Cere cam mult tipa pentru "serviciul" prestat; parca ar face curat in WC sau ar sterge la fund mosi si babe. mai ales ca e virgina , ii face si mai multa placere. Ar trebui ea sa plateasca ca sa-si piarda virginitatea, la 18 ani daca e virgina e tocilara de-aia cu cosuri pe fata si urata mai mult ca sigur

bleah ... phack it.

NOT

Posted

Sad...lumea asta se duce de rapa. Nu stiu ce va mai mira..adica arcul de triumf a fost pe e-bay...Scoala mea era pusa pe Okazii saptamana trecuta (1leu) :))

OnT: Ala care o sa o cumpere (daca)..o sa o faca pentru reclama..Adica nu toti avem bani de aruncat pe geam, si daca avem-> nu avem ce face cu ei.

Posted

sunt destule metode da a face bani , a aleso pe cea mai penibila :)

care ar fi celelalte metode?

ot.: wtf. daca nu a gasit alta solutie...

Guest Kamikaze
Posted

sunt destule metode da a face bani , a aleso pe cea mai penibila :)

penibila? eu cred ca e chiar desteapta tipa

adica...oricum o sa-si piarda virginitatea. de ce sa n-o faca pe sume exuberante de bani?

Guest Kamikaze
Posted

aha...facultatea asta CHIAR nu e importanta

Posted

mai bine nu merge la facultate ...

:)) din punctul asta de vedere am un oarecare respect pt fata asta , macar are nevoie de acei bani pt a-si asigura viitorul ( " mai bine nu merge la facultate " :))))) ----- incearca tu sa maturi prin scari de bloc si dupa sa te vad cam ce ai fi dispus sa vinzi =))) )

Posted

:)) din punctul asta de vedere am un oarecare respect pt fata asta , macar are nevoie de acei bani pt a-si asigura viitorul ( " mai bine nu merge la facultate " :))))) ----- incearca tu sa maturi prin scari de bloc si dupa sa te vad cam ce ai fi dispus sa vinzi =))) )

Ma jur eu ca e pentru facultate .

Respectele mele .

S-a gandit ca oricum o sa o faca pana la urma asa ca mai bine daca tot o face sa ia si niste bani ...si fazele cu sufletul pereche , mai greu .

Guest stefteo21
Posted

Ideea nu este noua, o alta fata si-a vandut virginitatea pe 3 milioane de Dolari unui seic din Dubai.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...