Guest waterfall Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 sincer , nu prea e funnye putin funny pe la space ship
The Wizard Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 tu n-ai simtul umorului...am vazut ca la x-men ziceai ca e funny unde toti ziceau ca nu le-a placutnu e atat de tare in cat sa te tavalesti pe jos de ras, dar cand atatia rad si tu nu s-ar putea sa fie o problema, sau pur si simplu nu intelegi engleza sau ai prea multe probleme pe cap si nu iti mai arde de ras.sau daca vrei sa razi joaca o partida de poker cu prietenii pe bani de monopoly, mai ales daca stii sa aranjezi cartile si ii pui o mana buna si tie una si mai buna si la sf faci misto de el un pic
Guest waterfall Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 dude...e doar parerea mea , i didn't mean to offence you x_Xsi la x-men n-am zis ca , nu mai pot de ras , am zis doar ca nu e chiar asa de rau ... oO
exp_boy009 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 waterfall nu trebuie sa fie neparat funny daca nu iti place asta e ...mie mi-a placut de papagal e amuzant frumos video the wizard :D si cine l-a invatat pe acel papagal sa vb a facut o treaba buna ...cred ca necesita timp pt asa ceva dar e misto cate poate face pt un papagal !
BeautifulMind Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Papagalul asta e mai destept decat unii oameni... O_o
lecosu Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Mda.... chiar ca nai simtul umorului... a fost naspa cu papagalul
kuko Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Papagalul asta e mai destept decat unii oameni... O_oDoh... :blink: ...fain papagal :P