POLAND Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Yasser Arafat, fostul presedinte al Autoritatii Palestiniene, a murit de SIDA, dezvaluie Ahmad Jibril, liderul Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei, relateaza pagina electronica a agentiei Israel Today. "Cand Mahmud Abbas si consilierii lui au venit la Damasc, am intrebat ce s-a intamplat cu ancheta in cazul mortii lui Arafat. Abbas si consilierii au tacut, iar unul dintre ei mi-a raspuns asa: "Sa fiu sincer, Franta ne-a oferit raportul medical care atesta ca moartea lui Arafat a fost provocata de SIDA"", a continuat Jibril. Inca de la decesul sau, au existat speculatii ca Arafat se infectase cu virusul HIV din cauza unor relatii intime de tip homosexual. sursa lol
Ahilosu Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 hai sa nu mai punem stiri de pe tot felul de ziare de bild sau the sun wannabes. e trist ca glumesc cu asa ceva :/
Beethoven Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 hai sa nu mai punem stiri de pe tot felul de ziare de bild sau the sun wannabes. e trist ca glumesc cu asa ceva :/Nu cred ca e gluma. De Arafat se spunea de mult ca e homosexual. Tacerea privind motivele clare ale mortii lui s-ar putea explica si asa. :dontknow: Sincer, nu prea ma intereseaza.