SlyBoy Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Salut tuturor. Daca are cineva un card BCR Maestro , il rog sa-mi spuna si mie daca poate fi folosit la cumparaturi online (gen ebay, eastbay, etc. ). :tiphat:
MasacruELf Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Din kte jtiu eu da.... incearca sa aflii mai mult de la www.bcr.ro sau mergi la una din sucursalele bancii si afla
4 Real Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Daca nu ma insel, Maestro e card de debit, ceea ce inseamna ca poate fi folosit. Depinde daca site-urile respective accepta Maestro emis in Romania.
Ahilosu Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 nu cred ca are legatura ca este de la BCR cat are legatura ca e maestro. sunt unele site-uri care accepta doar visa electron si teoretic ar trebui sa precizeze pe undeva daca se pot folosi.
Guest Invisible Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Cardul BCR Maestro poate fi folosit si in strainatate dar doar in terminale POS(cele intalnite in supermarketuri etc.) si/sau ATM, oriunde este afisata sigla Maestro/Cirrus. Atunci cand cardul este utilizat in strainatate, conversia valutara se face automat de catre sistemul de autorizare, la cursul BNR.Pentru plati pe internet, exista BCR VISA VIRTUON Card de debit, dar fara banda magnetica si fara PIN, la care este atasat un cont in USD, destinat strict tranzactiilor pe Internet (plata de marfuri si servicii achizitionate pe Internet).