MasacruELf Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 depinde de situatia in kre ma aflu .... etc .... vreau sa vad unu kre e in situatie de corigentza cu un prof chitros si nu a invatat nimic .... nu cred k`si poate stapani acele emotii ... Eu am invatat sa pot sa`mi stapanesc sentimentele pe plan sentimental kci nu merita sa mai ai la tipul asta de fete kre sunt in ziua de azi.... toate dupa bani , P**A , si bautura altceva nu au in cap ..... vorbesc la general .... mai exista kte una ici alta colo kre sa aive ceva in capshoru ala pe langa acele 3 lucruri kre le`am scris ...
ReneGade Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Nu cred . In exterior parem "puternici".Dar in interior , toti oameni au sentimente si emotii. Cred ca emotiile / sentimentele nu pot fi controlate , parerera mea :)
Fallout Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 pot sa ma controlez in reactii, dar cred ca ceea ce simtim nu poate fi controlat
4 Real Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 depinde de situatia in kre ma aflu .... etc .... vreau sa vad unu kre e in situatie de corigentza cu un prof chitros si nu a invatat nimic .... nu cred k`si poate stapani acele emotii ... Daca esti baiat destept, esti calm. Nu te-a bagat nimeni in problema respectiva. Si, oricum, emotiile si sperantele nu-ti folosesc intr-o astfel de situatie.Eu am invatat sa pot sa`mi stapanesc sentimentele pe plan sentimental kci nu merita sa mai ai la tipul asta de fete kre sunt in ziua de azi.... toate dupa bani , P**A , si bautura altceva nu au in cap ..... vorbesc la general .... "Sentimentele pe plan sentimental"? Wtf? Cat despre ideea generala, te compatimesc daca asa gandesti.OT: Da, sentimentele se pot controla, pentru ca oamenii sunt dotati si cu o latura rationala.Sa luam un exemplu: esti frustrat ca n-ai masina. Poti sa stai si sa plangi sau poti sa analizezi: te ajuta cu ceva "suferinta"? Daca plangi suficient, o sa ai maine masina? Faci ceva ca sa intri in posesia banilor necesari? Sau, daca ai 18 ani si esti inca la liceu, exista posibilitatea sa faci in scurt timp banii necesari, in situatia in care nu te pricepi la nimic care sa-ti aduca rapid sume mari? Daca aceasta posibilitate nu exista, nu esti cel mai mare idiot daca stai si plangi, in loc sa te bucuri de viata?
Deian69 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 imi pot controla emotiile prin situatii prin care am trecut deja cam la 60%. sentimentele nu,de fiecare data u know what :)
ShadyMonto Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 OT: Da, sentimentele se pot controla, pentru ca oamenii sunt dotati si cu o latura rationala.Sa luam un exemplu: esti frustrat ca n-ai masina. Poti sa stai si sa plangi sau poti sa analizezi: te ajuta cu ceva "suferinta"? Daca plangi suficient, o sa ai maine masina? Faci ceva ca sa intri in posesia banilor necesari? Sau, daca ai 18 ani si esti inca la liceu, exista posibilitatea sa faci in scurt timp banii necesari, in situatia in care nu te pricepi la nimic care sa-ti aduca rapid sume mari? Daca aceasta posibilitate nu exista, nu esti cel mai mare idiot daca stai si plangi, in loc sa te bucuri de viata?Aici trebuie sa te contrazic , nu toate sentimentele pot fi controlate , ci doar cele minore.Hai sa luam alt exemplu : esti f vesel , party/sau la o terasa =>distractie . Primesti un telefon si afli ca ti-a murit cea mai dulce persoana de pe pamant (mama/tatal/prietena/fratele) . Ce mouse'ul meu mai controlezi? , te pierzi cu totu...pierzi pana si ratiunea.Alt exemplu : o zi banala in parc cu amicii ..plictiseala , afli ca ai luat potul cel mare la Loto ? acelasi lucru : Ce mouse'ul meu mai controlezi? :tiphat:Si sunt o gramada de astfel de situatii.
4 Real Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Nu neaparat. In situatia 1, faptul ca te pierzi nu te ajuta cu nimic. Este normal sa fii trist, dar nu este cazul sa disperi. Toata lumea moare, mai devreme sau mai tarziu. In situatia a doua, evident, te bucuri, dar nu e nevoie s-o iei razna. In fond, sunt doar bani.E foarte adevarat ca trebuie sa treci prin destule experiente dure ca sa te poti controla in orice situatie. Dar, cand ai ajuns in acest stadiu, ai un mare avantaj: esti unul dintre putinii care mai pot gandi normal cand ceilalti se pierd cu firea.
Z3r0 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ma pot controla in anumite situatii (ele fiind foarte putine). Sunt mult mai frecvente momentele in care nu pot controla nimic ... si nu odata mi sa intamplat sa pierd din cauza asta (nu e vorba doar de furie).
Ahilosu Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 depinde si de importanta evenimentelor. daca evenimentul e important, apar si emotiile mari.
Guest trauma Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Poi..partial...depinde si ce intensitate au...daca iti controlezi si sentimentele e destul de grav...pt ca atunci inseamna ca intervine ratiunea...[e buna ratiunea da`poi..la timpul ei..si nu in cazul sentimentelor].Emotiile...alea cu putin autocontrol si vointa treci peste..
rtk Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Pot sa`mi controlez emotiile, dar sentimentele nu prea reusesc.
TeddyBear Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 emotile pot fi controlate .. sentimentele nu am incercat .. nici nu stiu cum sau ce sa fac :)
Eustake Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 sunt o persoane deschisa, nu-mi place sa ma ascund, deobicei zic ceea ce simt dr cand orgoliul e mai mare decat casa poporului reusesc sa ascund :)
musthyzz Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Da imi controlez emotiile si sentimentele dar uneori nu-mi pot controla iesirile...been to the shrink you know...
Eustake Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Da imi controlez emotiile si sentimentele dar uneori nu-mi pot controla iesirile...been to the shrink you know...same, nici eu nu imi pot controla cateodata iesirile.. ma gandeam a ma duc la un shrink :)
[SF]immortalking Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Nu conteaza in ce situatii ma aflu , daca am emotii mai mari sau mai mici nici nu se observa :)
The Connection Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Pot sa mi le controlez in aproape orice situatie. La fel de usor pot sa trec de la o stare la alta. De la plans la ras de exemplu.Exact , exista totusi si unele cazuri in care fac precum Crazy German Kid :)
blk Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Nu stiu daca "voi" va controlati sentimentele, emotiile.Eu, da.
Eustake Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 cele mai multe, aceste iesiri, apar in cazurile contradictorii.. cand tu zici ca era batman dar de fapt era popa. oboseala, stresul sunt principalele cauz care duc la aceste iesiri.
Beethoven Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Cat autocontrol pe aici :PIncercam sa ne controlam (majoritatea), dar de aici pana la un autocontrol total e cale luuuuunga. Toata lumea se mira cat de calm sunt, iar nevasta-mea se plange ca sunt prea nervos. Probabil acasa mai scade autocontrolul, sau altii se feresc sa ma scoata din sarite :P.@ Eustake - am spus "incercam" :D
Eustake Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 este timp pt acea majoritate sa intampine greutati si sa devii mai "isteric" :) dar intr-un final iti vei da seama canu se merita
gexy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Pot sa le controlez dar mai putin pe plan sentimental. B)
Diabolik_01 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Eu am un prost obicei. Daca nu imi palce un lucru i zic unui om in fata la fel si cu sentimentele daca imi place de o fata nu stau ca copii cu inima incarcata si pana la urma sa plece ma duc si ma bag in seama.Cat depsre emoti. Singura data cand am avut asa ceva a fost la o repetie cand am citi de 1 decembri un text in fata orasului din partea eco-scoli. Dar parca am lasat taote emotile la repetie si nu am mai avut de atuncia.