Jump to content
IceMan

Sulina, o Mamaia mai ieftina si mai linistita

Recommended Posts

Imagine IPB

Desi pare greu de crezut, cei care iubesc soarele si marea pot avea parte, si pe litoralul romanesc, de o vacanta linistita.Pe plaja de la Sulina n-ai sa gasesti niciodata aglomeratia specifica marilor statiuni, se poate pescui, iar schi-jeturile nu vor tulbura nicicand linistea apelor.

In plus, poti scapa de zgomotul masinilor, mai ales ca Primaria Sulina a blocat accesul autoturismelor pe faleza.

Teren de fotbal cu nocturna

Cazarea este cat se poate de ieftina. Pretul pentru o noapte porneste de la 20 de lei. Restul se negociaza in functie de meniu. Si de gasit un loc pentru dormit nu-i greu deloc, mai ales ca tot orasul este plin de panouri pe care sunt afisate numele si adresele pensiunilor, conditiile oferite, precum si numerele de telefon de la care puteti obtine informatii suplimentare. Printre conditiile oferite acum se numara aerul conditionat, televizor cu antena satelit si chiar internet wireless.

Vechea tabara Sulina a intrat in categoria "Youth Hostel" si si-a schimbat total infatisarea: mobilier nou in camere, gresie pe holuri, apa calda si teren de fotbal cu suprafata sintetica si cu nocturna. Preparatele din peste domina meniurile.

Astfel, la un restaurant central, 100 de grame de icre de crap costa 10 lei, o ciorba de peste gustoasa, 5 lei, iar o saramura, 6 lei. Pentru pretentiosi exista si preparate mai exotice. O portie de 100 de grame de calcan prajit costa 11 lei. La capitolul bauturi, berea oscileaza intre 2 si 5 lei, in functie de marca. In schimb, racoritoarele sunt putin mai scumpe la terase.

40 de lei cu nava rapida

De departe, cel mai frumos lucru de care v-ati putea bucura intr-un concediu pe plajele din nordul litoralului sunt peisajele din zona, dar si zecile de specii de pasari pe care nu le veti intalni niciodata in statiuni precum Mamaia sau Costinesti.

Plecarea spre Sulina se face din Tulcea, iar un drum cu pasagerul costa 22,8 de lei. Exista si numeroase nave rapide care efectueaza ruta Tulcea-Sulina si retur, costul unui drum fiind 40 de lei.

sursa

Link to comment

eu am fost 2 sapt la mamaia si apoi am fost in sulina 2zile . In primul rand pana la sulina poti ajunge doar cu vaporul... ale carui bilete sunt cam scumpe... apoi nu are app toate facilitatile statiunii mamaia... sulina pot sa zic ca este ptr oamenii peste 40-50 de anii... si sunt preturile mult mai ieftine decat in mamaia in care dai 20 de mii sa te duci la wc sau un pachetel de batistute la 20 mii

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...