Jump to content
IceMan

Capitala va avea WC-uri inteligente

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Par niste capsule de teleportare si au sisteme inteligente de autoigienizare si dezinfectie, iar usile se inchid ermetic cand sunt ocupate. Sunt insa doar 'toalete publice inteligente' si in curand vor putea fi vazute pe toate arterele importante de circulatie din Capitala.

Singura problema pentru omul cu 'urgente fiziologice', mai nefamiliarizat cu tehnica, ar putea aparea in cazul in care nu va reusi sa butoneze tabloul de comanda si sa patrunda in interior. Nici macar nu se va putea razbuna pe cabina, pentru ca este dotata cu sistem de alarma, in caz de lovituri.

Accesul in noile WC-uri va fi gratuit, dar utilizatorul nu va putea zabovi in interior mai mult de 15 minute, pentru ca va fi dat afara. Usa se va deschide citeva zeci de secunde, apoi se va inchide si se va activa dusul dezinfectant din tavan.

sursa

Posted

Pana nu vad , nu cred <_< Am avut acum cam jumatate de an treburi prin Bucuresti si a trebuit sa schimb 2 linii sau cum le zice de metrou ca sa ma duc la gara sa imi fac nevoile pt ca doar acolo aveau wc :banghead:

Posted

Altii mor de foame si ei vor WC-uri inteligente... te sterg la...?

WORD :blink: Cu ce ne ajuta WC-urile astea inteligente ? OMG ... numa tampenii pot astia sa scoata ... Tara nimanui ...

Posted

Și preferi să se ușureze lumea "pe unde apucă" precum câinii comunitari, în loc să o facă civilizat într-una de-asta?

Nu, prefer sa puna WC-uri ecologice ieftine.

Posted

foarte bine, eu nu inteleg ce aveti cu tara asta, ba va plangeti ca nu suntem destul de avansati si cand se incearca ceva nou sariti cu gura si spuneti ca n-avem nevoie, pana la urma ce ar trebuii sa faca ?

Posted

Daca pun wc-uri ecologice ieftine, in maxim 1 sapt ajung intr-un hal, de lumea prefera sa faca pe langa ele, sau la cel mai apropiat copac.. decat in ele.

E plin Bucurestiul d asa ceva, dar.. nu-ti vine sa te apropii nici la 3m de ele...

Parerea mea e ca e o idee buna.

Posted

Totusi e un pas inainte..foarte bine ca se incearca remodelarea fetei bucurestiului..

Am vazut la stiri ca se demoleaza si garajele alea mici din fata blocului sa faca parcari si parculete; foarte tare.

Posted

nu m-as duce la buda la veceuri din astea publice pentru nimic in lume ;;) mai bine fac in panataloni , la KFC sau la Mc donalds. am eu motivele mele :yum:

Posted

Nu, prefer sa puna WC-uri ecologice ieftine.

Păi da, și dacă ar pune din alea atunci ar trebui să se ocupe cineva de ele...și cum nu prea sunt voluntari pt așa ceva... cam greu. Știu că am trecut acum o săptămână la festivalul berii pe lângă niște wc-uri așa-zise "ecologice", simțeai mirosul "de la o poștă".

Posted

interesant aceste toalete, am intrat si eu odata in ele cand am fost in Nisa... pe atunci imi era frica sa intru in ele

dar tot degeaba... mai intai sa rezolve treaba din jurul bucurestiului si apoi sa il aranjeze pe dinauntru

Guest waterfall
Posted

sounds like a kind of a good ideea , mai ales daca sunt gratuite

Posted

Bucurestiu nu are strazi si astia pun Wc-uri inteligente =)) un Wc nu trbue sa aiba usi ermetice, un wc trebuie sa fie cat de cat decent si sa nu "PUTA" scuzati expresia cum sunt Wc-urile publice din craiova =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...