Jump to content
POLAND

Logitech a lansat mouse-ul care funcţionează atât pe birou, cât şi în aer

Recommended Posts

Posted

Logitech a lansat mouse-ul reîncărcabil, fără fir, Logitech MX Air, un produs laser versatil care funcţionează atât pe birou, cât şi în aer. Utilizarea sa este asemănatoare cu cea a unei telecomenzi.

Pentru mulţi, calculatorul serveşte ca spaţiu destinat pentru media digitală, solicitând un nou mod prin care oamenii să controleze, să consume şi să se bucure de muzică, fotografii şi filmuleţe pe calculator. Noul mouse combină trei tehnologii importante: Freespace motion-control, comanda prin gesticulare şi wireless. Astfel utilizatorii pot indica, selecta şi reda fişiere media cu o simplă mişcare uşoară a încheieturii mâinii.

realitatea.net

Guest Bogdan
Posted

foarte interesant...dar cred ca ...la fel de foarte scump!

Posted

buna ideea .. high teck .. design dragut .. dar ca orice lucru nou .. e cam scump.. dar cu timpul o sa se ieftineasca ca asa e la orice lucru nou :) dupa primele 2 luni scad preturile aproape de jumatate.

Posted

A mai auzit despre un asemenea mouse acum 1 an dintr-o revista LEVEL ... cica e foarte rezistent, are o durata lunga de viata sa zic asa si e la un pret accesibil ... cel putin pt. cei de dincolo ...

Posted

Nah chestia cu functionatul in aer tine mai mult asa de fite nush sau poate vor sa ai mouseul in mana si cand mergi la toaleta, god knows

Posted

Daca ai si o tastatura wireless si vrei sa te uiti la un film, un mous dasta e stas..cu tastatura in brate si mosu langa tine nu mai ai treaba cand te uiti linistit si mai se trezeste cate unu cu un buzz mass ceva :D

Posted

Shi la ce o sa ma ajute pe mine mausul asta daca il tin in aer ... Ce inventie idioata

150$..nas da nici macar 30$ pe el

nu mai faci batatura la mana

Posted

S-a anuntat aceasta lansare pt luna mai dar a fost lansat oficial acum din cauza unor amanari ..

Oricum e destul de interesant dar n`ai ce face cu el prin aer.Poate puteau sa prelungeasca raza de actiunea si sa ramana tot mouse normal .

Posted

E Logitech, iar asta spune multe :X

Apropo, are senzorul foarte bine dezvoltat. Nu cred ca, daca iti instalezi un PC intr-un avion, vei putea controla PCul cu mainile in aer :)

PS: Cand urmeaza un A4Tech Mid-air? This will kick ass!!

Posted

Eu mai am tendinta cateodata sa ridic mouse-ul de pe pad ca sa il mut intr-o pozitie mai buna... daca s-ar misca si in aer, ar fi destul de incomfortabil pentru mine, so bad idea imo.

Posted

Eu mai am tendinta cateodata sa ridic mouse-ul de pe pad ca sa il mut intr-o pozitie mai buna... daca s-ar misca si in aer, ar fi destul de incomfortabil pentru mine, so bad idea imo.

Same here o_o

Posted

Eu am tendinta sa-l mut cu putere spre mousepad =))

Posted

ar fi bun.... cand te uiti la un film si tre sa pui pauza... nu te mai ridici.. iei mausu.... sau schimbi mel.. dak ai treaba prin casa... bn ca acu depinde totul de range :) oricum e interesanta ideea dar totusi n-as da banii astia pe el ( ink ) poate cand o sa se mai ieftineasca o sa merite !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...