Jump to content
Alexiano

Credeti in asa ceva ?

Recommended Posts

Posted

doamne fereste , e vechi de nspe mii de ani videoclipul asta , e o facatura , s-a mai vorbit pe tema asta mai demult pe forum ...

Posted

Am mai vazut asta pe undeva candva...eu zic ca e trucata.....

minciuni. am vazut pe Discovery cum replicau cu ajutorul unor substante chimice fantomele.. cu un anumit tip de fum, etc.. filmat ziceai ca e real..

Posted

prietene , tu pe ce lume traiesti? nu stiu unde ai vazut tu pe discovery , ar fi de apreciat daca ai spune concret emisiunea si ce au demosntrat ei acolo , ca de vorbe goale suntem satui , si de oameni care vorbesc in necunostinta de cauza .

iar referitor la clipul de fata, marmota invelea ciocolata in staniol

Posted

On the Internet, there was a video that floated around that showed a trip of three people taking a ride to countryside in Sintra, Portugal. One passenger takes video camera recording of the trip. Along the trip, a female hitchhiker was spotted and gets picked up. As the camera man shifts focus to the lady, she begins claiming that she hasn't been the same since the 'accident' pointing out a spot on the road where she apparently died. She screams, causing the car to crash, killing everyone but one. According to the video, police said Teresa Fidalgo died near the very same spot in 1983.

Some analysis by commentators claimed it was fake video as the cell phone was placed on and off the dashboard and said to be The Blair Witch Project look alike.[7][8] Other, more credible rumours say that this video is merely a police re-enactment of the original, used as evidence and then leaked when the investigation was over. In addition, a young Portuguese called David Rebord?o, author and producer of this video confirmed that this video is just a part of a short film called "A Curva" and it's absolutely not real.[9]

wiki

PS: Check this out: http://www.acurva.net/

Posted

prietene , tu pe ce lume traiesti? nu stiu unde ai vazut tu pe discovery , ar fi de apreciat daca ai spune concret emisiunea si ce au demosntrat ei acolo , ca de vorbe goale suntem satui , si de oameni care vorbesc in necunostinta de cauza .

iar referitor la clipul de fata, marmota invelea ciocolata in staniol

m-am exprimat gresit, sau m-ai inteles tu gresit...

cei de la discovery au primit mailuri cu filmulete din diferite parti ale lumii, in care pareau a fi fantome..

si au incercat sa demonstreze ca asa ceva se poate face.. pentru un film cu fantome..pentru un documentar.. etc

cu un fum special, filmat cu o anumita lumina, dintr-un anumit unghi..noaptea, cu fumul intre camera de filmat si luna.. samd.. dadea impresia de fantome.. ADICA ARATAU CA ASA CEVA POATE FI TRUCAT.asta am vrut sa spun.wtf. daca vroiai puteai sa dai impreasia ca ai filmat o fantoma nush unde, facand nush ce..

Posted

cei de la discovery au primit mailuri cu filmulete din diferite parti ale lumii, in care pareau a fi fantome..

si au incercat sa demonstreze ca asa ceva se poate face.. pentru un film cu fantome..pentru un documentar.. etc

cu un fum special, filmat cu o anumita lumina, dintr-un anumit unghi..noaptea, cu fumul intre camera de filmat si luna.. samd.. dadea impresia de fantome.. ADICA ARATAU CA ASA CEVA POATE FI TRUCAT.asta am vrut sa spun.wtf. daca vroiai puteai sa dai impreasia ca ai filmat o fantoma nush unde, facand nush ce..

Eu unu cred in emisiunile de pe Discovery si nu cred ca sunt trucaje, nu stiu in ce zi pe saptamana este o emisiune de pe subiectu asta si arata cum unele case sunt bantuite .

Nici mie unu nu imi vine sa cred dar am mai auzit de astea cu Mirese , spirite de astea....

Acum nu stiu ce sa zic.... Dar acum faza cu posedatii e adevarata ? ca de alea am vazut si nu stiu ce sa cred

Posted

da , am inteles eu gresit , my bad :)

Posted

Eu unu cred in emisiunile de pe Discovery si nu cred ca sunt trucaje, nu stiu in ce zi pe saptamana este o emisiune de pe subiectu asta si arata cum unele case sunt bantuite .

Nici mie unu nu imi vine sa cred dar am mai auzit de astea cu Mirese , spirite de astea....

Acum nu stiu ce sa zic.... Dar acum faza cu posedatii e adevarata ? ca de alea am vazut si nu stiu ce sa cred

Ba si eu pot sa fac fantome cu adobe after effesct si o trimit la discovery, daca fac una cu lightsaber oare cred cas Obi Wan Kenobi?

OT: nu se vede nimic, si e clar trucata ...adik in 0,005 sec toti is morti si nu aveau in se sa intre pe marginea drumului

Guest waterfall
Posted

nu cred in fantome, video'u e trucat

Posted

Sa zicem ca e posedat un om.... Deci omu ala are pe "ALA " in el ....

in asta mai credeti ?.... Eu am vazut intr-o manastire pe la Suceava , nu mai stiu exact cum se mai numea manastirea aia.... o femeie posedata si erau mai multi preoti langa ea sa il scoata pe ala , aoleu ce urat mai facea femeia aia....

In de astea mai credeti ? ( posedati )

Guest KnoX`
Posted

in asta mai credeti ?.... Eu am vazut intr-o manastire pe la Suceava , nu mai stiu exact cum se mai numea manastirea aia.... o femeie posedata si erau mai multi preoti langa ea sa il scoata pe ala , aoleu ce urat mai facea femeia aia....

Asta cred cai adevarat

facuse candva rats un post in care arata distanta in pixeli intre new topic si search. hai np, imi place cand sunteti inventivi.

Ahilosu tu ce vrei sa spui ca "ALA" nu exista ?

Guest waterfall
Posted

kidah

Ahilosu tu ce vrei sa spui ca "ALA" nu exista ?

vrea sa zica ca trebuia sa foloseasca sarch si sa nu deschida alt topic

Posted

E trucat.

PS: ..:D3$Tr0Y3R:.. pune la avatar 160x130 fiindca se va vedea mult mai bine avatarul asa sa pus 160x160 si sa deformat :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...