IceMan Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Berea romaneasca a intrecut competitori de renume precum Holsten, Stella Artois, Corona sau Bavaria Premium. Berea Timisoreana a fost declarata cea mai gustoasa bere blonda din lume de catre juriul Australian International Beers Awards (AIBA), intr-un concurs la care au participat peste 900 de beri dintre cele mai cunoscute din lume. Cei 30 de membri ai juriului au degustat toate berile participante folosind 600 de pahare si consumind 10 kilograme de brinza. In urma deliberarilor, berea romaneasca a obtinut cel mai mare punctaj dintre toate berile participante. Criteriile luate in calcul au fost aspectul, aroma, gustul, atractivitatea ambalajului si usurinta in a deschide recipientul, precum si caracteristicile tehnice ale berii. Rezultatul a fost anuntat de catre presedintele juriului, Peter Mander, care a spus despre Timisoreana ca este „o bere exceptionala, cu un gust echilibrat, cu o aroma si un aspect care corespund categoriei din care face parte, si cu atribute tehnice excelente“. AIBA este cel mai mare concurs de bere premium din Asia Pacifica ce apreciaza excelenta in prepararea berii. Berile participante la concurs au fost din Europa, SUA si regiunile din Asia Pacifica. Printre brandurile prezente s-au numarat Holsten, Becks, Stella Artois, Corona, Bavaria Premium. „Pentru noi, cistigarea acestui titlu dovedeste ca o bere nu trebuie neaparat sa vina dintr-o tara nordica si nici sa aiba un pret exagerat pentru a fi apreciata de cunoscatori drept cea mai buna din lume“, a declarat Mihai Birsan, Group Brand Manager Timisoreana. Timisoreana nu este la prima distinctie internationala. „Cele mai recente recunoasteri obtinute de berea Timisoreana au fost medalia de bronz la World Beer Championship din Statele Unite, medalia de argint la Australian International Beer Awards in 2006 si Superior Taste Award la International Taste&Quality Institute, Bruxelles, Belgia“, a declarat pentru Cotidianul Sandina Olteanu, Brand Manager Timisoreana. Brandul face parte din portofoliul Ursus Breweries, alaturi de Peroni Nastro Azzurro, Ursus, Ciucas, Stejar si Pilsner Urquell. sursa Eh, acuma cine e "fruncea țării"? Eh, eh? :D Timișoara ftw! :cool2:
smokey Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Aahaha ce spuneai tu, că Timişroeana sux? Şi râdeai de mine când beam? Huz laughing now, hăăă? :nanana:
IceMan Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Eh, cum noi suntem obișnuiți cu ea, probabil că ne-am săturat și vrem să încercăm altceva! Deși, trebuie să recunosc, nu mă așteptam la așa ceva. :D
vexx Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 timisoreana :cool2: ..stiam asta si fara sa obtina locul 1 :D
Ghiba Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 My fav Beer :D HAHAHAHAHA Am fost azi la o chestie si daca spuneam ca beau Heineken luam 500 de mii si eu am spus ca beau Timisoreana si am luat doar 200 de mii ...... ORICUM TIMISOREANA IS THE BEST >:D<
iNm Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 looool wtf , cum sa bata beck`s sau corona? loool am baut o singura data timisoreana si nu a iesit cu nimic in evidenta :( p.s :wub: beck`s & tuborg
Isome Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Eh, gusturile nu se discuta..Imo Heineken si Corona ftw :D
Fane Spoitoru Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Berea romaneasca a intrecut competitori de renume precum Holsten, Stella Artois, Corona sau Bavaria Premium. din astea de aici nu imi place niciuna heineken si becks in rest nik :D
Diabolik01 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Bv voua timisorenilor.Orcum si reclamenele de la Timisoareana sunt misto. (Imi palce aia cu "Nu poti conduce oameni pe care nu i cunosti"
m4x Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Intr-un timp beam doar Tuborg, pana cand am inceput sa ma apuc de Timisoreana si mi s-a parut mai buna un pic si acu doar de asta beau sau Beck's, depinde :P
Fallout Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 si eu beau Timisoareana dar nu mi se pare chiar cea mai buna! in fine, daca ei zic! BV!
RaifalM3n Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 imi place si eram sigur ca e printre cele mai bune beri :)
Freak Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ba e f.buna berea dar asta de l festivalul ce o trecut parca o avut prea mult apa dar mici erau grozavi ! :X :yum: gg pt.noi, Timisoreni !
Alexiano Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Cu aceasta ocazie crek se scumpeste berea Timisoreana :D
dev Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 E pe dracu cea mai buna... parca bei apa :error:Atunci sa bei in continuare APA CHIOARA! Asa-s cam restu` berilor pe la noi ...Traiasca TIMISOREANA!!!
Azra'il Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Atunci sa bei in continuare APA CHIOARA! Asa-s cam restu` berilor pe la noi ...Traiasca TIMISOREANA!!!Mie nu mi se pare ca Beck's sau Stella Artois ar fi APA CHIOARA.. acum fiecare cu gusturile lui.
Guest waterfall Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 bv timisorenilorPs : beck's mi se pare mie cea mai buna :wub:
dev Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Mie nu mi se pare ca Beck's sau Stella Artois ar fi APA CHIOARA.. acum fiecare cu gusturile lui.Aroma lasa de dorit ... + ... lasa un gust groaznic in gura ;) [beck`s ... nu mi-a placut de cand am baut prima oara, Stella ... e slaba!]. PS: Am vazut la chef [la lucru ... cu oameni mai invarsta decat mine cu destul] ... ca aveam lazi de Beck`s vreo 5 [acolo au ramas] ... si 15 Gosser, Ursus si Timisioreana! Gosser si Timisioreana au trecut ca painea calda! Beck`s acolo au ramas toate cele 5 lazi ... Ursus ... a trecut cam slabut ;)
Tybork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Frumoasa poveste despre bere :D . Problema este ca toti producatorii poate sa spune la fel :) vrajeala de marketing.Spam inutil B)
Guest Bogdan Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Timisoareanaaa timisoreanaaa...era un cantec vechi...pe cand erau zilele timisorene in oras...in TARGU MURES! o bere destul de buna dar nu ma asteptam sa le bata pe celalalte...stella artois...& altele...din punctu meu de vedere...tuborg gold...e cea mai buna bere...de beck's m-am lasat...si stella incepe sa-mi placa :)
[Creator] Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Chiar as bea o Timisoreana la ora asta ) nu ma mira e bun berea :P
-=BUBU=- Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 abia astept sa ajumg acasa sa trag o Timisoreanaaaaaaaaa !!! :roflag: