Jump to content
POLAND

Istoria Romaniei in Versuri

Recommended Posts

Posted

nu-mi place, ideea este absurda. e penibil sa pui istoria in versuri de rap, sau macar daca o fac sa o faca cei care stiu ce fac, nu sa compui versuri cu rima dar fara inteles. repet, nu mi-a placut. (sa nu mai zic de vocea celui care "recita" si melodia de pe fundal )

Posted

nu-mi place, ideea este absurda. e penibil sa pui istoria in versuri de rap, sau macar daca o fac sa o faca cei care stiu ce fac, nu sa compui versuri cu rima dar fara inteles. repet, nu mi-a placut. (sa nu mai zic de vocea celui care "recita" si melodia de pe fundal )

rapu` prinde mai usor in zilele noastre

Posted

Ideea nu as vedea dc este absurda? Rappul de multe ori prin rime si mesajele transmise reflecta realitatea si sentimente . Ideile pe care aceea trupa le-a pus in versuri sunt inspirate din Istorie , atat aceea pe care o invatam in scoala cat si acea "nespusa" auzita doar de la bunicii nostri , la aceasta se adauga cateva cuvinte subiective prin care se exprima "tragicul" melodiei. Asa ca repet nu vad dc ideea ar fi absurda . :dooh: , iar din cate se pare nu sunt singurul care crede ca este o initiativa ff buna.

Cat despre versurile cu rima fara inteles , ce sa zic ... poate nu ai in sange acest stil muzical. Poate nu e de tine rappul. Iti recomand sa nu asculti Nasta sau Veritasaga.

Cat despre voce si negativ , nu am ce sa comentez ...aici treaba este subiectiva , fiecare cu gusturile lui.

Posted

de foarte multe ori rappul este inflorit. sa expui istoria unei tari prin muzica agresiva e deplasat. una e sa faci o poezie, sa o relatezi cu un oarecare respect si alta e sa o canti de parca tocmai vrei sa bati pe cineva. versurile iarasi sunt aiurea. ce treaba are dezvoltarea romaniei din ultimii ani cu cea a statelor europene? oare cei care au facut versurile stiu de datoria de 5 mil de galbeni (parca) pe care a avut-o germania, sa nu mai punem la socoteala orasele devastate, fabrici demolate si multe altele, si tot este una din cele mai dezvoltate tari din lume? ok, la prima impresie fare dragut ce incearca sa faca dar refuz sa cred ca asta e istoria noatra, ca asa suntem noi reprezentati.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...