THuG-Radu Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 no comment genial Tare filmuletzu ! Versurile foarte adevarate. Ce nu mi`a placut e linia melodica. Versurile cu negativu nu au nicio treaba una cu alta ! :\ Fara refren. Mai bine era daca doar recita, fara sa "cante" !
B|adeTrinity Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 incredibil ... MANDRU CA SUNT ROMAN !!!!!!! Insa nu sunt mandru ca sunt contemporan cu Ion Iliescu care ne-a condus 10 ani degeaba, si cu parlamentarii care isi bat joc de acest nume mare : ROMANIA !!!!!are dreptate acolo cand zice in clip ca suntem in urma ptr ca am fost cotropiti intr-una ... toti au vrut cate o bucata din Pamantul nostru si din pacate am pierdut 2 bucati importante :( , Basarabia si Bucovina*ptr ce sa mergem in strainatate ? sa ii ajutam pe aia sa se dezvolte si noi romanii sa murim de foame aici ... lasa frate stai unde te-ai nascut si sa vezi ca daca pastrezi toate valorile in tara, le oferi conditii in 2-3 decenii o sa devenim si noi o forta pe plan mondial in toate materiile, insa parlamentarii se gandsc doar cum sa isi mai adauge 1-2 zero-uri la conturi, in loc sa mai construiasca 1-2-3 universitati
Zym3r Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 care imi zice cum se cheama mel de pe fundal?gata am gasit :P
Guest waterfall Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 word raduinteresante si geniale versurile dar nu imi place cum suna :)
westy8998 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 super mijto filmu ....versurile alea spun tot despre noi :)
Demo Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Raku canta??? numai el putea sa puna asemenea versuri pe hartie :)
Lancelot Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 inca ceva de genul... multe lucruri spuse pe bune in primul videoclip...am ajuns sa le lingem mana la cei pe care i-am eliberat de nazisti in luptele din muntii Tatra si nu numai..cam 80% din cei care au supravietuit in luptele contra rusilor...au sfarsit torturati de comunisti prin puscarii insalubre..aceeasi comunisti care acum ne dau lectii de etica... depinde de generatia noastra sa facem uitata mentalitatea de sclavie indusa dupa 1950 ...
Maximus- Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Foarte Interesant. INCREDIBIL DE ADEVARAT. genial, filmul, geniale versurile, geniala melodia. mandru sa fiu roman.
ShoX Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 "Asa si trebuie...capu sus si da-i drumu' inainte!"Mandru k sunt roman! :tiphat:
Bobo Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Super tare ! Genial ! Mandru ca sunt roman . S-a facut pielea pe mine ca de "gaina" :tiphat:
techno Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 http://rapidshare.com/files/34339590/SDST_...ii_Umane_LP.rarde aici puteti lua albumul, este free to download. :)imi "place" scrisoare de pe front.