<Pupak> Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 yoo :P dar despre mine cred ca stie jumatate server ca sunt din Oradea
DenY Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ar fi o idee foarte buna un gather :D ca nu a fost cam demult pe aici pe la Oradea . :D Daca e sa facem vedem noi cand , sa se mai adune lume :> Data si ora o stabilim noi ... :>
TwentyTwo Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 CIne sta in rogerius :)? aa da si gather ar fi o idee buna :P o sa stabilim mai vb si eu cu alti :P
DenY Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cyruss in spate la problem stau eu :> in bloc unde e volskBANK sau cum se scrie . :D
THuG-Radu Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dai search dupa Gather ORadea sa vezi cum se face un gather Oradea, ca si la MU si la CS si la discutii generale au fost cel putin 5 la fiecare sectiune :)P.s. : in AUGUST se va face gather, cel putin cu oamenii care frecventeaza Discutii generale, nu numa sectiunea MU ! :)
IceMan Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Vă rog să lăssați deoparte posturile spam. Văd că nu se alege nimic de topicul ăsta... Dați un search, veți găsi nenumărate topicuri despre gathere. Sau dacă chiar vreți gather în Oradea, lăsați-l pe Radu (Thug) să se ocupe, că le cam are din câte văd! :D