ShadyMonto Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Sa ne traiesti multi ani ! si sa-mi dai o bere pe mess ca ti-am deschis topic . :beer:
LeX LuTHoR Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Happy Birthday :beer: si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca ;)
Fane Spoitoru Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 lma knox :* tot ce iti doresti si multa sanatate tie si familiei tale
knoxuletz Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Multumesc tuturor celor care mi`au dorit si imi doresc si in cursul zilei de azi la multi ani, si eu va doresc in special multa sanatate,si clipe fericite alaturi de cei dragi si toate cele bune ! :wub: Sper sa nu fie si asta un topic controversat la fel cum a fost cel deschis in cinstea unui alt user al forumului Linkmania ... sa nu fie certuri sau alte chestii ! :P Multumesc Shady, ai fost dragut si atent ! Chiar nu ma asteptam la asa ceva ... Multumiri inca odata tuturor care au postat, si vor mai posta ! Jos palaria :tiphat:
Maximus- Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 happy b'day. sa traiesti 1000 de ani si noi sa ii numaram :beer: