ShoX Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 nu toate , 90 % doar . iar referitor ca persoanele care asculta un anumit gen de muzica sunt nu stiu cum , eu asa judec pe toti , nici nu ma intereseaza sa aud alte detalii despre caracterul unui om , imi trebuie sa il vad si sa stiu ce muzica asculta , poate sa fie geniu , degeaba. referitor la sefu de banca manelist , daca eram angajatul lui plecam de urgenta de la banca , iar el oricum nu are scapareDupa avataru care il ai rezulta k esti un rocker...pentagrama te da de gol...apropo bine k rocku ala e fain ce va indeamna la crime si tot felu de tampenii+imbracamintea aia de piele neagra vara la 40 de grade...voi sunteti cei mai buni...imi cer scuze in nml tuturor celor care asc uneori manele k suntem niste inculti si niste "cum vreti voi" k ascultam genu asta de muzica.
THuG-Radu Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 P.S: la muzica era interzis sa se vorbeasca despre manele (nu inteleg de ce), aici nu era nici o regula...deci...daca nu se ajunge la scandal injuraturi si alte chestii...ar trebui sa il lasati...parerea mea.Sry de off.Pt. ca la muzica au fost alte thread`uri despre manele si dupa 2-3 pagini s`a ajuns la jigniri grave si suspenduri mari. Dupa cateva incidente de genu asta, s-a bagat regula NO THREADS ABOUT MANELE @ Muzica ! Punct.
napstar77 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Nu va mai construiti o viata in juru muzicii pe care o ascultati .. daca faceti asa nu sunteti mai buni decat o pustoaica de 13 ani ce merge la concerte Tokio Hotel si-si urla plamanii din piept si plange dupa leadsinger. toate mega vedetele voastre nu sunt niste trend-setteri !!!!! daca nu aveti gusturi proprii nu valorati nimic . nu mai bagati toti ascultatorii de manele in aceeasi oala .. catre toti aia cu "manelistii sunt retarzi " .. va arat 'manelist' care va da fum dpdv intelectual si la orice alt domeniu care vreti voi. opinia mea :rolleyes: manele sux .. mna .. nu le suport sunetu .. eh si textu unui cantec face foarte putin pentru mine.. tot ce ascult eu nu are aproape deloc versuri ( EDM ) .. ganditi-va ca o manea chiar daca ar avea texte mega pompoase .. tot penala ar fi :)
alecs Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 va arat 'manelist' care va da fum dpdv intelectual si la orice alt domeniu care vreti voi.ia chiar te rog sa imi arati un manelist care imi da fum din punct de vedere intelectual , chiar te rog
Isome Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Exista destule exceptii dar majoritatea celor ce asculta manele nu sunt foarte...avansati dpdv intelectual. Eu personal nu am nimic cu persoanele care asculta manele dar am ceva cu manelele in sine, nu le suport si nu le pot considera un gen muzical.
napstar77 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ia chiar te rog sa imi arati un manelist care imi da fum din punct de vedere intelectual , chiar te rog oh look a smartass iti arat o tipa de 25 de ani ... 'iubitoare a manelelor' sa nu zic manelista :P absolventa a Universitatii din Sydney, Australia ... te-ar eclipsa total ;) diferenta intre ea si tine .. o sa-ti dai singur seama ..
ShadyMonto Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 am avut media pe clasele 1-6 : 10 , in a 7a: 9.90 si in a 8a: 9.80. La testarea nationala am avut 9.06, si pana acum in clasa a 12a la unul din cele mai "tari" licee din oras...media mea ar fi cam la 8.50...deci...cam multi profesori, examinatori ar fi trebuit sa mituiesc pentru mediile astea daca sunt asa de prost pentru ca ascult manele? nu ?Eu am afirmat ca 80-90% din cei care asculta manele stau prost cu notele - mediile la scoala/liceu/testari nationale , repet 80-90% ...si am spus-o , sper fara sa jignesc pe nimeni . A fost o constatare de a mea din propie experienta (tot am avut bacu anu asta)
never Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Florin Minune - Pumnii mei minte nu are :dance:ce-a mai de kko si mai comica manea ca re am auzit-o vreodata... in + are un clip prost, cel mai prost realizat clip vreodata in romania
Guest Invisible Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Thread inchis.Evitati pe viitor sa va certati pe seama preferintelor. Nu este obligatoriu sa va placa acelasi lucru. Si daca nu va place ceva, nu inseamna ca cel care apreciaza acel ceva este mai putin destept ca voi