Jump to content
Guest [BK]GeoGeo

Manelele

Recommended Posts

Posted

Ei nuntele le tin prin cimitire ma =))=)) logic ca muzica rock asculta oriunde nu cred ca vei vedea vreodata un rocker adevarat sa asculte guta =))

Posted

Ei nuntele le tin prin cimitire ma =))=)) logic ca muzica rock asculta oriunde nu cred ca vei vedea vreodata un rocker adevarat sa asculte guta =))

cimitire ? wtf. sunt si ei oameni.

de obicei nu se duc la chefuri in care se asculta manele.incearca sa evite acest gen de muzica.

Posted

asa cum cred rockerii pe manelisti inculti si distrusi de viata asa si manelistii cred la fel de rockeri....

si in general oamenii ( in afara de rockeri ) cand vede un flocos de ala pe strada cu castile in urechi si cu mersul lui specific ce gandesc acei oameni ?

Om fara viitor .

Intrebare . Ce fac rockerii in cimitire ? Pe cine cauta ? :D Eu cred ca ei cauta cultura si nu o gasesc :)

Posted

lol, daca nu va place sa va ganditi la bani, femei, sex, aur etc. puteti sa va ganditi la altele cum ar fi : saracie, barbati, viol, cupru etc. :)

Nu vad nimic rau in a canta despre lucrurile astea ....

Haideti sa comparam cateva melodii !

AcDc - Tnt cu Stefan de la Barbulesti - Marele Bastan

Deja titlul este asemanator

Acum comparam doar refremul ca n-are rost toata melodia

'Cause I'm T.N.T. I'm dynamite

T.N.T. and I'll win the fight

T.N.T. I'm a power load

T.N.T. watch me explode

Eu sunt No.1, marele bastan

Si valoarea mea nu o are nimenea

Sunt nemuritor, seful tuturor

Eu sunt cel mai cel, sunt smekher de fel

Vreau o diferenta va rog ...... Diferente : Una e rock, alta e manea, una e in engleza, alta in romana, una e cantata de un tip din Australia si altu din romania :)

Si din cate vad se vorbeste despre acelasi lucru in amandoua. Se lauda amandoi !

Posted

asa cum cred rockerii pe manelisti inculti si distrusi de viata asa si manelistii cred la fel de rockeri....

si in general oamenii ( in afara de rockeri ) cand vede un flocos de ala pe strada cu castile in urechi si cu mersul lui specific ce gandesc acei oameni ?

Om fara viitor .

Intrebare . Ce fac rockerii in cimitire ? Pe cine cauta ? biggrin.gif Eu cred ca ei cauta cultura si nu o gasesc smile.gif

Eu nu sunt manelist nick roker dar am aceiasi parere despre rokeri cum au ei despre manelisti cu totul ca am prieteni care ascult manele si rock dar incer sa evit acest gen de muzica -_-

Posted

a-ti vazut ce fel de oameni canta aceste manele ? Nu spun ca-s inculti , "retarzi".Fiecare isi face o parere... :blink:

Oricum acest gen de muzica,daca ii pot spune asa...va dispare incet,incet. :violent1:

Posted

a-ti vazut ce fel de oameni canta aceste manele ? Nu spun ca-s inculti , "retarzi".Fiecare isi face o parere... :blink:

Oricum acest gen de muzica,daca ii pot spune asa...va dispare incet,incet. :violent1:

vorbesti prostii, e intr-o continua ascensiune, cum sa dispara Oo

Posted

pe unii nu prea va inteleg. Nu suport manelele si nu le-as asculta nici macar la betie daca ar fii dupa mine, dar nu am nimic cu manelistii atata timp cat in prejma mea nu asculta manele si nu dau dovada de incultura.

Posted

Ala chef super cu muzica de la Pasarea Colibri...hai lasa-ne cu de astea...

@Shox

Da de ce sa va las ? Ca asa zici/vrei tu ? Uite nu vreau.Mai ales pe tine nu te las pentru ca nu ai habar de ce vorbesti...ai fost vreodata la un chef cu muzica de Colibri ? (retoric) Nu cred...

//ps eu nu am sa fac teoria chibritului si retorica ... raman la postul meu de mai sus si basta.Asta a fost ultimul meu rply in acest thread inutil (parerea mea).

Posted

daca te duci intr-un bar de metalisti ( rockeri) si pronunti HIM risti sa iei o mama de bataie sora cu moartea , nu mai zic de manele

Posted

daca te duci intr-un bar de metalisti ( rockeri) si pronunti HIM risti sa iei o mama de bataie sora cu moartea , nu mai zic de manele

Word. :right:

Incercati Britania ( Brasov )

Posted

Manelisti - zdrentze de oameni ( prosti )

Rockerii,punkeri - atata timp cat isi vad dea`le lor ... nu vad nici o problema, in general sunt mai sadici

Ps. Daca sa`r face un studiou pun pariu ca 90% din populatia Romaniei A DANSAT CEL PUTIN ODATA PE MANELE !!! ( 10% contin copii sub 5 ani si batranii pe care nu`i mai tzin picioarele :D )

Posted

Aha...si eu am auzit ca daca te duci intr'un bar de metalisti si pronunti GUTA, sar aia cu banii pe tine sa le bagi dedicatie pt pirandele lor FARA NUMAR, FARA NUMAR :lol:

Posted

e adevarat.... si eu urasc tiganii aia care canta , dar in trecut erau melodii mai frumoase....

faza e ca postu ala de televiziune Taraff degenereaza lumea X-(

Guest KnoX`
Posted

Recunosc ca nu ascult manele si nici nu imi plac dar parintii vostri ce spuneti asculta rock populara sau parazitii ?

Bat pariu ca unii dintre voi nu asculta manele dar parintii lui da :(

Guest Blaidy
Posted

Manelele = NIMIC ...

Nimicurile de pe strada (manelistii) tot sufera la rockeri. Nimicurile sufera si dupa plang ca de ce au luat o bataie de sa le ajunga pt. toata viata.

Posted

dc?:)

pai him e gay metal (daca se poate numi metal)

btw: cati din cei carora le place maneaua sunt atenti la versuri si mai ales le pasa de mesajul lor?

Guest Bogdan
Posted

btw: cati din cei carora le place maneaua sunt atenti la versuri si mai ales le pasa de mesajul lor?

Nu pot sa afirm ca imi plac manelele la nebunie si ascult 25 de ore din 24... pentru ca 80% din maaaarea colectie de manele mi se par stupide, aiurea etc...dar...sunt unele...piese de "colectie" le-ar numi unii (:rofl1:) care pot sa spun ca le ascult cu placere...uneori chiar acasa...dar de cele mai multe ori pe la anumite chefuri. Un exemplu ar fi: Vreau sa beau cu prietenii...nicolae guta sau liviu ..nu mai stiu exact...si sa sti...stiu care e mesajul versurilor...si ... chiar...astazi fie ce o fi..eu vreau sa beau cu prietenii :D.

Smok3 spunea cu cateva posturi mai inainte...manelisti = zdremte de oameni, rokeri = atat timp cat isi vad de ale lor..blablabla...nu pot fi de acord...roker, manelist, punker,houser...orice ai fi...tot una e...daca esti manelist esti facut de restu incult, prost,blablabla...daca esti rocker...esti nespalat si nujt ce, x nu il suporta pe y si...marele razboi continua la nesfarsit.

Altu zicea pe cealalta pagina ca manelistii sunt inculti,prosti...etc...recunosc...ascult manele...am precizat mai sus in ce situatii si ce manele ascult...deci=> sunt prost? am avut media pe clasele 1-6 : 10 , in a 7a: 9.90 si in a 8a: 9.80. La testarea nationala am avut 9.06, si pana acum in clasa a 12a la unul din cele mai "tari" licee din oras...media mea ar fi cam la 8.50...deci...cam multi profesori, examinatori ar fi trebuit sa mituiesc pentru mediile astea daca sunt asa de prost pentru ca ascult manele? nu ?

concluzia ar fi...vedeti fiecare de playlistu lui...ascultati ce va place...si nu mai caracterizati omu' dupa ce canta si ce asculta...eu personal ascult in general muzica house...tiesto, atb, armin van buuren etc. Mai ascult si muzica etno, si muzica dance si .. si .. si...

Tot personal nu il suport pe 50 cent cu money-ul lui si cu toate gloantele pe care le-a incasat.

acum...caracterizati, injurati, si luati la misto fiecare cuvant care l-am scris si v-a deranjat...eu tot aceeasi muzica o s-o ascult...si acelasi IQ o sa-l am...orice s-ar auzi in boxe ;)

P.S: la muzica era interzis sa se vorbeasca despre manele (nu inteleg de ce), aici nu era nici o regula...deci...daca nu se ajunge la scandal injuraturi si alte chestii...ar trebui sa il lasati...parerea mea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...