Ahilosu Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=167874acest regulament se aplica si in aceasta sectiune.
Ghiba Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Acolo e regulamentul de la muzica ... wtfManea = Un gen de muzica dupa parerea mea
RaifalM3n Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 a FOST un gen de muzica...acu sa stricat cu melodiile laudaroase ale unora ... doh
Valek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Fenomen de partialitate al constientului adormit cu efecte de scadere a coeficientului mintii umane, model de incultura intr-o societate comunista pre-democrata
TyreXel Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Oare de ce am impresia ca in urma acestui topic vor aparea conflicte ?
Lex-Enkei Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 maneaua?....hmz.... :) intrebare grea :lol:....nush copiere la greu....mai exista si unele originale...da rar :)
alecs Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Parerea mea ar fi sa inchida cineva cat mai rapid topicul asta , pana nu se transforma intr-o disputa cu jigniri , etc. Deja imi stau pe limba niste replici la topicul asta dar ma abtin cu greu.
FoX. Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 a FOST un gen de muzica...acu sa stricat cu melodiile laudaroase ale unora ... doh La fel :)
ShadyMonto Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=167874acest regulament se aplica si in aceasta sectiune. no it don't :nanana: . cum a mai spus cineva : manea = un gen de muzica . As adauga eu : un gen de muzica creat de tigani pt tigani , care insa a avut un mare succes in randul romanilor si nu numai.Nu am nimic cu manelele(sunt alte genuri si mai proaste) , imi plac vreo max10 melodii aparute acum ceva anishori ... in rest sa nu aud de ele + ca din cate am observat 90% din fanii manelelor sunt de'a dreptul inculti (note la scoala , cunostinte generale , examene nationale ..etc <--asta din ce am vazut eu)
sefu_bancii Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 maneaua NU e un gen de muzica ca sa nu creez dispute ascult fenomenul acesta social sau calamitar oricum l-ati numi voi astia care aveti ca si calul chestii din alea la ochisori sa vedeti doar drept si sa o tineti pe-a voastra respectele mele ascultati muzica nu ascultati manele nu cumva sa deveniti mai inculti daca le ascultati. Ca si definitie nuah ce sa zic un zgomot care il intelegi doar cand esti beat ca doar atunci te unge la suflet ( dupa parerea unora) ptr altii care asculta "zgomotul" acesta si li se pare frumos cand sunt treji li se pare un gen de muzica dar sunt catalogati : inculti, analfabeti si lipsiti de cultura .... asta este sunt frate incult , analfabet, nu stiu sa leg doua cuvinte fara sa fac un dezacord si ascult zgomotul acesta asa ca puneti-ma la zid si impuscati-ma si rog inchiderea topicului sa nu sara restu de 99% de pe forum care n-au numai cuvinte de lauda fata de chestia asta numita "manea' mutumesc frumos o seara bestiala s-aveti
LeX LuTHoR Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Maneaua = Tziganism, Incultura, Prostie, Regres ...
Demo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Maneaua pt ce-i fara carte care nu au un viitor in viata asta :whistle:
ShadyMonto Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Maneaua pt ce-i fara carte care nu au un viitor in viata asta :whistle:not always , un exemplu : Gigi Becali . Haideti acum sa nu exageram chiar asa :)
Fane Spoitoru Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 adevaru e k manele nu mai sunt ce erau acum cativa ani ... si toate se rezuma la bani masini, nici macar la dragoste sau altceva
Thade Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 adevaru e k manele nu mai sunt ce erau acum cativa ani ... si toate se rezuma la bani masini, nici macar la dragoste sau altcevapenibil :blink: , asa iti dezvolti tu dragostea pentru o persoana, dedicandu-i o "manea"? :blink: trist, trist...manele = motivul pentru care romanul e lenes, are totul din gura unor tigani.
Fane Spoitoru Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 lol am zis si eu asa :) k fapt divers, normal k nu o sa ii dedic persoanei iubite o manea
ShoX Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Maneaua este un gen de muzica nimeni nu te obliga sa le asc,eu asc toate genurile de mzq,uneori sa fiu sincer asc si manele o data pe luna si nu mi rusine.
zetulescu Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 " prostia omeneasca ridicata la rang de "arta" " .....un citat.... :)