Raul Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Voi cum priviti acest aspect? Dat fiind faptul, ca parintii vostrii lucreaza cel putin 8 ore/zi, veti fii in stare sa faceti si voi acest sacrificiu pentru copii vostri?Mi se pare un lucru firesc care mai devreme sau mai tarziu, toti vom trece prin asa ceva, asta in caz in care nu castigi pot-ul la loto sau nu devii sportiv de performanta/fotbalist
ShadyMonto Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 sau nu devii sportiv de performanta/fotbalistsi ti se pare ca sportivi de performanta nu muncesc? :blink: . Eu zic ca o fac....si inca 24 din 24.
SeBi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ai mei imi mai spun...lasa...o sa ne descurcam mai greu dar ne vom descurca....o sa te saturi de munca....asa e...dar si fara bani e greu!
Ahilosu Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 si ti se pare ca sportivi de performanta nu muncesc? :blink: . Eu zic ca o fac....si inca 24 din 24.am avut o discutie de curand cu cineva....cred ca sportivii de performanta sunt printre putinii oameni fericiti cu munca lor. cat despre munca, in primul rand e munca fizica si dupa aceea regimul de viata restrictiv (somn la timp, cel putin 3 mese pe zi, pastrarea siluetei etc) dar merita pe deplin :right:
Tybork Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 :rofl1:OMG asta e munca frate?Are dreptate taica-to.Cred ca ne-am obisnuit cu totii de acest ton ironic de la tine blk, dar nu ma supar :D . Din reply-ul tau prea multe nu prea se poate intelege, avand in vedere faptul ca marea majoritate care a postat pana acum in acest topic, au scris mai mult de 3 cuvinte ;)Cat despre munca mea, sa nu crezi ca toata viata mea am lucrat ca si agent de vanzari. Eu m-am dus singur la firma respectiva, eu mi-am facut cv-ul si scrisoarea de intentie (nu scos si gata facut de pe net) si nimeni nu m-a ajutat ca sa ajung unde ma aflu la ora actuala.Pentru fiecare persoana inseamna altceva a lucra/muncii, dar asta nu inseamna ca toti stiu cat de greu e munca celuilalt. Tamplarul sustine ca un om care conduce o sectiune la o firma si castiga de 2-3 ori mai mult decat el ca munca persoanei respective este mult mai usoara decat al lui/sau invers.Eu cred ca cel mai important este sa-ti placa ce lucrezi, indiferent de greutatea acestuia.@blk, daca se poate, in viitor sa nu mai fii ironic, si incearca sa fii mai mult ontopic astfel oferind la restul marea ta experienta despre ceea ce inseamna a lucra :P
Florin09 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Am vazut ca toti ati scris aici ce si unde ati lucrat mai mult sau mai putin asa ca m-am hotarat si eu sa va scriu:prima data am lucrat intro fabrica de mobila slefuiam muchiile era un praf ingrozitor dar daca am vrut calculator am lucrat :PPe urma am lucrat vara trecuta la mama la servici o nu faceam nush ce mare lucru desiram tricoturi cu ajutorul unei masini speciale dar din plictiseala am zis sa mi-l schimb si asha am plecat la tatal unei foste colege de a mele care avea 2 aprozare care trebuia alimentate cu legume fruce si ma trezeam dimineata la 5 si stateam pana dupa-masa pe la ora 4.Cand ai un copil sau 2,3 ii ceva normal sa lucrii sa le mearga lor cat mai bine si sa nu duca lipsa de nimic. Eu am mai dus lipsa unor lucruri pe care mi le-am dorit dar asta este viata merge mai departe cu bune si cu rele :P
Demo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Multi din tinerii de azi care muncesc, dupa parerea mea nu vor sa mai depinda de parinti mie unul imi este rusine sa apelez la parinti cand stau m,ai prost cu partea financiara prefer sa apelez la un prieten.....poate ca sunt si orgolios...dar daca nu acum mai tarziu ce o sa facem??Oricum lucrez in amenajari interioare...programul m-il fac singur in functie de lucrare a fost foarte obositor pana m-am obisnuit dar nah....nu pot spune ca nu castig bani care imi permit sa fac mult mai multe lucruri decat daca as sta la "fusta mamei" so go Work :)