Jump to content
B|adeTrinity

2 programe

Recommended Posts

Posted

deci 1. un program care sa transforme scrisul dintr-o poza scanata sa-l pot copia in word :D (aici nu cred ca exista asa ceva :) )

2. era un program in care x vorbea ceva si programul ala scria pe calculator :D (asta am vazut, deci exista :D )

Posted

Exista si program care sa converteasca textele scanate in fisier word. Se numesre Recognita sau ceva de genul asta. Stiu ca am vazut odata articol despre asa ceva intr-o revista de IT. Vezi pe gugal.

Posted

Primul nu cred sa existe. Fisierele scanate sunt ca niste poze, deci acel scris face parte din imagine, iar computer-ul nu il poate recunoaste su forma de caractere . @The Fan, daca e dintr-o revista IT e clar. Astea prezinta diferite produse care vor aparea candva, sau se lucreaza la ele.

Al doilea stiu ca se poate face cu M$ Office...

Posted

Mane... era prezentat programu intr-o revista de IT ACU 3-4 ANI.

Si da.. exista...d-aia ii si zice "Recognita" pentru ca ia bitmapul si incearca sa recunoasca literele pe baza unor tipare..

Nu ma mai contrazice pls... stiu ce zic ;)

Posted

nu stiu cum se numeste exact, dar la scannerul meu cand vreau sa "citeasca" textul de pe o imagine, ii selectez scanarea OCR. vezi poate te ajuta asa ceva..

Posted

am un program (venit odata cu multifunctionala, acum 3 ani) numit ABBY FineReader 5 Sprinter, el se ocupa de recunoasterea textului dintr-un fisier scanat... presupun ca versiunile mai noi pot face acest lucru si in cazul jpg-urilor.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...