Jump to content
IceMan

Cezar, copilul beat-manga!

Recommended Posts

Imagine IPB

Mama se declara neputincioasa: 'Ce sa-i fac?! A mai baut de multe Un baietel de 4 ani, din localitatea galateana Vladesti, a intrat in coma dupa ce a baut o sticla de vin.

Mama spune ca e o obisnuinta si ca nu are ce sa-i faca. Din cauza asta ea risca sa fie decazuta din drepturile parintesti.

Dus imediat la spital, pustiul, pe nume Cezar, a fost conectat la aparate pentru a fi mentinut in viata, dar nici dupa circa 12 ore nu s-a trezit din inconstienta. Deoarece ingurgitarea de bauturi alcoolice pare sa fi ajuns la rang de obisnuinta pentru baietel, asistentii Directiei pentru Protectia Copilului Galati iau in calcul luarea lui din mijlocul familiei.

Cezar este mezinul familiei Anghelinei, dar la doar 4 ani are un obicei pe care multi adulti il dobandesc dupa ani intregi de "exercitiu": copilul este indragostit de bautura, manifestand o deosebita predilectie pentru vin! Cel putin asa reiese din povestirile mamei. Tot vin a baut si miercuri dupa-amiaza, dupa ce s-a intors cu parintii sai de la camp. "A fost cu noi la lucerna, iar cand ne-am intors, noi ne-am dus sa dormim, iar el a ramas singur prin curte sa se joace. Abia mai tarziu l-a gasit sotul meu intins pe jos si nu mai misca deloc. Cred ca vin bause, ca asta ii place. Ce sa-i fac?! A mai baut de multe ori. Ia sticla, scoate dopul si da pe gat", sustine Mariana Anghelinei. Micutul Cezar a fost adus la Spitalul de Urgenta in coma profunda, fiind tinut sub supraveghere in Reanimare. Medicii spun ca baietelul avea o insuficienta respiratorie si circulatorie, caracteristica intoxicatiilor etilice si sustin ca numai timpul va decide in privinta sanselor sale de recuperare.

sursa

Intra azi un vecin pe mine pe mess ... imi da link`u de la stirea asta cu copilu in coma alcoolica si zice : uite ba, asta esti tu la 4 ani ? =))

Oricum e tare faza =)) Am amici care au intrat in coma alcoolica la 12-13 ani, dar la 4 ani n`am mai auzit pana acuma ! =))

Eh, cred ca e mostenita de la parinti treaba. Oricum, in mediul rural se consuma cantitati enorme de alcool, e un.. "way of life".. dar..la gradul lor de cultura/inteligenta.. nu ai la ce altceva sa te astepti.

Daca la 4 ani a baut o sticla de vin.. presimt ca la 20-30 o sa intre in cartea recordurilor... are potential copilul.

Sau.. daca ma gandesc mai bine poate nu, pentru ca probabil in rusia copii de 4 ani beau cate 1 sticla de vodka =)) .

Se zice ca la o betie crunta iti mor in jur de 10.000.000 de neuroni. Daca o tine tot asa... la 40 de ani o sa aiba IQ-ul unei rame.

a mostenit treba asta, am vazut si eu stirea la televizor ridicau din umeri parintii "i-am spus sa nu bea dar isi lua singur sticla", grav daca nu te poti impune in fata unui copil de 4 ani............ parintii decuziti din drepturi si sterilizati amandoi cred ca ar fi solutia

Eh, cred ca e mostenita de la parinti treaba. Oricum, in mediul rural se consuma cantitati enorme de alcool, e un.. "way of life".. dar..la gradul lor de cultura/inteligenta.. nu ai la ce altceva sa te astepti.

Daca la 4 ani a baut o sticla de vin.. presimt ca la 20-30 o sa intre in cartea recordurilor... are potential copilul.

Sau.. daca ma gandesc mai bine poate nu, pentru ca probabil in rusia copii de 4 ani beau cate 1 sticla de vodka =)) .

Se zice ca la o betie crunta iti mor in jur de 10.000.000 de neuroni. Daca o tine tot asa... la 40 de ani o sa aiba IQ-ul unei rame.

Nu numai in mediul rural. Asa e si la oras, "oraseanule". E "un way of life" peste tot in Romania, nu numai la sate. Ba chiar pot sa zic ca la sat procentul celor care stau toata ziua ca niste paraziti in crasma e mult mai mic decat la oras. Iar in oras sunt niste specimene de o "inteligenta" rara. Cei de la sate nu prea au scoala, dar nu sunt mai prosti decat cei de la oras. Ba chiar daca ma uit in jurul meu, ma mir cat de multi idioti traiesc la oras. Asa ca, "oraseanule" abtine-te de la asemenea comentarii. Parca ai fi un bucurestean care se uita cu dispret la "provinciali".

...oricum...un cuvant spune tot...ROMANIA!

ce te face sa crezi ca in alte tari nu se poate intampla asa ceva ? tu crezi ca doar in Romania se intampla toate nenorocirile astea ? sunt din astea si in tarile mai bine dezvoltate, gen : Italia,Franta,Spania,Germania,Anglia numai ca pe aia ii duce capul si nu fac atata tam-tam ptr un parinte inconstient ... aia merg, fac actele si ii decad pe parinti din drepturile parintesti ... punct

*faza in carere presedintele Frantei a fost "acuzat" de catre belgienii de la ceva ziar ca a fost beat dupa summitul G8 parca ... francezii nu au scris nimic in presa de asa ceva si cand au vazut stirea belgienilor repede au sarit toti ... dar daca se intampla cu Basescu asa ceva era vai de el ... toate programele de stiri incepeau cu asta , ziarele aveau pe prima pagina aceeasi stire ... si stii ce denota asta ? ca suntem niste oameni care traim intr-o tara si doar atat .... nu o respectam, nu facem nimic pentru ea, macar sa imbunatatim imaginea ei peste hotare care cu toate astea e vai de ea ... si asta e foarte trist :(

si acum sa fiu OT:

parerea mea ca era mai potrivit titlul asta : Cezar, copilul beat-manga cu parinti inconstienti :(

defapt aia nu mai pot fi numiti parinti ... :dooh: .... ptr ce au facut acel copil daca nu sunt in stare sa ii ofere conditii de viata ? daca nu sunt in stare sa aiba grija de el, sa vada ce face toata ziua ?

sunt oameni care se chinuie ani in intregi cu tratamente sa aiba un copil si nu reusesc :(

Eu nu stiu da numai la noi in tara se intampla de astea ca parintii sa-si lege copiii de pat cu lanturi,sa ii bata pana nu se mai misca,etc.

Oricum asta nu se poate numi mama...Mi sila de unii oameni care ne fac tara de cacao...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...