ChoWdeR Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 copii nesupravegheati! ata ete.OFFT: mai, pe tine la 14 ani, maicata te lua de mana mereati la magazin luati 2 caramele dupa aia iara te lua de mana sa te duca la nisip cu pruncii de la gradinita? fi serios manONT: pe toata viata ar trebui pt tampenia pe care au facut-o animalele alea. Radu, nu cred ca a vrut fata :)
Guest obsesia ta Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 As vrea sa aflu si eu daca se poate si stie careva care este numele fetei? Poate va ajut si eu cu o informatie...cat mai au de stat aia in parnaie? va multumesc anticipat :violent: stai linistit ca dupa 3 ani de inchisoare or sa aiba toti fundul si gura arsice :) Poti sa imi zici si mie cum o cheama pe fata din violul din cimitirul olosig?stii cumva? iti multumesc
Az. Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Tinand cont ca au violato intr-un cimitir ,fair ar fi sa fie dusi intr-un cimitir(acelasi ) si ass rapped cu o mana de schelet !+ 40 de ani de inchisoare ,sa iasa fiecare pe la 60 intr-o lume unde nimeni nu ii vrea.
RooT92 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Nu ar trebui sa ne mai mire nimik.....Suntem in ROMANIA!!!!!!!!!!!
MiTzA- Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Oare v-ati dat seama ca postati intr-un topic vechi de 2 ani, i cazul fetei posibil sa fie inchis iar "baietii" sa fie deja dupa gratii ?
iNm Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ^ 5 din cei 6 participanti la fapta au fost arestati deja la ora la care a fost facut topicul asta. Adica acum 2 ani. Ala care ai dat up la topic , esti number one
Spartacus Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 As vrea sa aflu si eu daca se poate si stie careva care este numele fetei? Poate va ajut si eu cu o informatie...cat mai au de stat aia in parnaie? va multumesc anticipat :violent: Poti sa imi zici si mie cum o cheama pe fata din violul din cimitirul olosig?stii cumva? iti multumesc Tu ai vazut ca posturile sunt din 2007 ?
Hector93 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 mda astia parjoliti de viu ... psihopati... -_- idem
King_Warlord Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dapai frumos ce sa mai zici romania pedeapsa e de la 10-25 de ani dar fiind la prima abatare tata fiind prieten cu primarul si joaca carzti cu viceprimarul duminica dupa 1-3 ani o iesit sin nou pe strada sa ,,se mai bucure de vreo fetitza,, dam it
Cristian Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Minora nu a suferit leziuni cauzate de loviri sau alte violenţe Ceva in genul "ajutor ma violeaza, nu sariti ca-mi place". Vor sa spuna ca acea minora daca a fost violata, nu s-a opus deloc? C'mon... Atunci ce viol mai este ala? Este imposibil sa fi violata si sa scapi fara nici o lovitura sau "alte violente".
xTrim-xiNo Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Sunte atatea c***e pe strada , si o fac ieftin iar ei violeaza fetite ce sa le faci . Traim in Romania !
alcholic Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 va mai aduceti aminte ... executia lui Ceausescu ...... aceeasi soarta merita si ei ...
Fury Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ceva in genul "ajutor ma violeaza, nu sariti ca-mi place". Vor sa spuna ca acea minora daca a fost violata, nu s-a opus deloc? C'mon... Atunci ce viol mai este ala? Este imposibil sa fi violata si sa scapi fara nici o lovitura sau "alte violente". pai e mica , ce stie ea , au amentintat-o ca o omora si etc ..... nu cred ca aici merge , nu sariti ca-mi place .... totusi 6 #-o # scaunu electric , sau picatura chinezeasca
lego_kid Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Eu le-as taia obiectu munci si prison binenteles
i sin Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 mda ce oameni #-o sper sa putrezeasca in inchisoare :)
nu ma cunosti Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 maxim 7 ani iau astia :) o sa ii f*ta si pe ei alti la parnaie..
Guest poisoned Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Nu ar trebui sa ne mai mire nimik.....Suntem in ROMANIA!!!!!!!!!!!ce ma enervati cu reply de genul,de parca vezi doamne numai in ROMANIA se poate intampla asa ceva,voi traiti intrun balon? :glare:
ellysmark Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ca a vrut ca nu a vrut dar totusi e bizar in cimintir frate......ce fetishuri bizare au unii
Nach3 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Daca la fete de varsta lor nu au sanse ... Atata ii duce capul ...
Stalk3r Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 e foarte multa politie pe strazi noaptea , tipa aia nu a fost violata , a vrut sa o ia mai mult ca toti aia, daca nu ii placea tzipa de toti dracii si cineva tot ar fii auzit-o.
i sin Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 e foarte multa politie pe strazi noaptea , tipa aia nu a fost violata , a vrut sa o ia mai mult ca toti aia, daca nu ii placea tzipa de toti dracii si cineva tot ar fii auzit-o. cine te aude mai fratele meu in cimitir?
Stalk3r Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 cine te aude mai fratele meu in cimitir? Esti din oradea ? Cimitirul e foarte aproape de shosea\blocuri\case\biserica , plus sunt si statii de taximetristi pe acolo , deci crede-ma , ar fii auzit-o.