Jump to content
Tybork

Viol in Cimitirul Olosig din Oradea

Recommended Posts

Posted

copii nesupravegheati! ata ete.

OFFT: mai, pe tine la 14 ani, maicata te lua de mana mereati la magazin luati 2 caramele dupa aia iara te lua de mana sa te duca la nisip cu pruncii de la gradinita? fi serios man

ONT: pe toata viata ar trebui pt tampenia pe care au facut-o animalele alea.

Radu, nu cred ca a vrut fata :)

Guest obsesia ta
Posted

As vrea sa aflu si eu daca se poate si stie careva care este numele fetei?

Poate va ajut si eu cu o informatie...cat mai au de stat aia in parnaie?

va multumesc anticipat :violent:

stai linistit ca dupa 3 ani de inchisoare or sa aiba toti fundul si gura arsice :)

Poti sa imi zici si mie cum o cheama pe fata din violul din cimitirul olosig?stii cumva?

iti multumesc :hail:

Posted

Tinand cont ca au violato intr-un cimitir ,fair ar fi sa fie dusi intr-un cimitir(acelasi ) si ass rapped cu o mana de schelet !

+ 40 de ani de inchisoare ,sa iasa fiecare pe la 60 intr-o lume unde nimeni nu ii vrea.

Posted

Oare v-ati dat seama ca postati intr-un topic vechi de 2 ani, i cazul fetei posibil sa fie inchis iar "baietii" sa fie deja dupa gratii ?

Posted

^ 5 din cei 6 participanti la fapta au fost arestati deja la ora la care a fost facut topicul asta. Adica acum 2 ani. Ala care ai dat up la topic , esti number one :|

Posted

As vrea sa aflu si eu daca se poate si stie careva care este numele fetei?

Poate va ajut si eu cu o informatie...cat mai au de stat aia in parnaie?

va multumesc anticipat :violent:

Poti sa imi zici si mie cum o cheama pe fata din violul din cimitirul olosig?stii cumva?

iti multumesc :hail:

Tu ai vazut ca posturile sunt din 2007 ? =))

Posted

dapai frumos ce sa mai zici romania pedeapsa e de la 10-25 de ani dar fiind la prima abatare tata fiind prieten cu primarul si joaca carzti cu viceprimarul duminica dupa 1-3 ani o iesit sin nou pe strada sa ,,se mai bucure de vreo fetitza,, dam it

Posted

Minora nu a suferit leziuni cauzate de loviri sau alte violenţe

Ceva in genul "ajutor ma violeaza, nu sariti ca-mi place". :|

Vor sa spuna ca acea minora daca a fost violata, nu s-a opus deloc? C'mon... Atunci ce viol mai este ala? Este imposibil sa fi violata si sa scapi fara nici o lovitura sau "alte violente".

Posted

Ceva in genul "ajutor ma violeaza, nu sariti ca-mi place". :|

Vor sa spuna ca acea minora daca a fost violata, nu s-a opus deloc? C'mon... Atunci ce viol mai este ala? Este imposibil sa fi violata si sa scapi fara nici o lovitura sau "alte violente".

pai e mica , ce stie ea , au amentintat-o ca o omora si etc ..... nu cred ca aici merge , nu sariti ca-mi place .... totusi 6 #-o

# scaunu electric , sau picatura chinezeasca

Guest poisoned
Posted

Nu ar trebui sa ne mai mire nimik.....Suntem in ROMANIA!!!!!!!!!!!

ce ma enervati cu reply de genul,de parca vezi doamne numai in ROMANIA se poate intampla asa ceva,voi traiti intrun balon? :glare:

Posted

e foarte multa politie pe strazi noaptea , tipa aia nu a fost violata , a vrut sa o ia mai mult ca toti aia, daca nu ii placea tzipa de toti dracii si cineva tot ar fii auzit-o.

Posted

e foarte multa politie pe strazi noaptea , tipa aia nu a fost violata , a vrut sa o ia mai mult ca toti aia, daca nu ii placea tzipa de toti dracii si cineva tot ar fii auzit-o.

cine te aude mai fratele meu in cimitir? :|

Posted

cine te aude mai fratele meu in cimitir? :|

Esti din oradea ?

Cimitirul e foarte aproape de shosea\blocuri\case\biserica , plus sunt si statii de taximetristi pe acolo , deci crede-ma , ar fii auzit-o.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...