1deamon Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 felicitari celor care au sutinut si au trecut Bac'ul anul acestaintrebarea e Ce planuri aveti acum ?
ShadyMonto Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Petrochimie la Ovidius , Constanta. Doamne Ajuta :pray:!
iNm Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Invatamant la distanta ( drept si administratie publica ) si un job pe langa , pana anul viitor cand incerc sa intru la Politie.
alecs Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Automatica si Calculatoare ( Politehnica ) si Media Pro ( Universitatea Media) sau UNATC
bunny Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hmm, daca-l iau, ma gandesc sa dau o tura pana la mare :) Si ca facultate, deocamdata nu, imi incerc norocul la Campina, la subofiteri. :\ Si daca intru, fac Dreptul apoi. :)
alecs Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 alecs...vii cumva la Iasi la AC sau Buc. ? :D Biucărest :readthis:
Fallout Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hmm, daca-l iau, ma gandesc sa dau o tura pana la mare :) Si ca facultate, deocamdata nu, imi incerc norocul la Campina, la subofiteri. :\ Si daca intru, fac Dreptul apoi. :)nu te duce la Campina! fa ceva de viitor! ceva calculatoare, constructii, arhitectura, cibernetica, transporturi, electronica si telecomunicatii, o facultate serioasa!ps: crede-ma! stiu cum e acolo si dupa! nu vrei !...OT: dupa bac am intrat la geografie dar ^^^ :D
Burne Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 nu te duce la Campina! fa ceva de viitor! ceva calculatoare, constructii, arhitectura, cibernetica, transporturi, electronica si telecomunicatii, o facultate serioasa!ps: crede-ma! stiu cum e acolo si dupa! nu vrei !...OT: dupa bac am intrat la geografie dar ^^^ :Dastea sunt cele mai mari greseli sa nu le spun porcarii , lasa omu sa faca ce ii place pentru ca numai daca faci ce iti place ajungi sa fi bun si din orice munca daca esti bun scoti bani ( viitorul e conditionat de bani ? )
bunny Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 nu te duce la Campina! fa ceva de viitor! ceva calculatoare, constructii, arhitectura, cibernetica, transporturi, electronica si telecomunicatii, o facultate serioasa!ps: crede-ma! stiu cum e acolo si dupa! nu vrei !...OT: dupa bac am intrat la geografie dar ^^^ :Dpai, eu nu raman doar cu gradul de "subofiter" :) normal c-am sa fac si-o facultate. :) intai sa vad ce-mi rezerva "the future" :Pps: ms de sfat :)
Fallout Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 astea sunt cele mai mari greseli sa nu le spun porcarii , lasa omu sa faca ce ii place pentru ca numai daca faci ce iti place ajungi sa fi bun si din orice munca daca esti bun scoti bani ( viitorul e conditionat de bani ? )nu te baga daca nu stii! si, DA, orice e conditionat de bani! tu pe ce lume traiesti?pai, eu nu raman doar cu gradul de "subofiter" :) normal c-am sa fac si-o facultate. :) intai sa vad ce-mi rezerva "the future" :Pps: ms de sfat :)sfaturile sunt facute pt a fi date nu neaparat pt a fi urmate!bineinteles ca tu vei face ce vei dori! Doamne fereste!, nu te opresc! dar eu stiu prin ce-am trecut si prin ce trec! treaba ta...ps: Fallout here
bunny Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 nu te baga daca nu stii! si, DA, orice e conditionat de bani! tu pe ce lume traiesti?sfaturile sunt facute pt a fi date nu neaparat pt a fi urmate!bineinteles ca tu vei face ce vei dori! Doamne fereste!, nu te opresc! dar eu stiu prin ce-am trecut si prin ce trec! treaba ta...ps: Fallout hereEh, imi incerc si eu norocul :) oricum la ce concurenta e, si cati "pilosi" sunt...am sanse mici.ps: stiu ca esti fall :)
Burne Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 astea sunt cele mai mari greseli sa nu le spun porcarii , lasa omu sa faca ce ii place pentru ca numai daca faci ce iti place ajungi sa fi bun si din orice munca daca esti bun scoti bani ( viitorul e conditionat de bani ? )asta am vrut sa iti explic ca viitorul e conditionat de bani si degeaba te faci tu calculatorist si mergi cu sila la lucru ( nu ai interes nu progresezi nu esti bun castigi putin ) decat daca esti zugrav ( meserie "fara viitor" ) si iti place ce faci te straduiesti sa te perfectionezi esti apreciat si implicit castigi, raspunsul la intrebare era DAnu te baga daca nu stii! si, DA, orice e conditionat de bani! tu pe ce lume traiesti?sfaturile sunt facute pt a fi date nu neaparat pt a fi urmate!bineinteles ca tu vei face ce vei dori! Doamne fereste!, nu te opresc! dar eu stiu prin ce-am trecut si prin ce trec! treaba ta...ps: Fallout hereii fi ceva pasaroi experimentat si ne sfatuiesti tu pe noi sa facem ceva "de viitor" lumea in care traiesc eu e plina de absolventi de arhitectura , drept , informatica, calculatoare, telecomunicatii si alte facultati serioase alese pe baza unor sfaturi din astea geniale ca la absolvire sa lucreze la ceva hyper market , postul corespunzator specializarii fiind ocupat de alti copii de avocati , arhitecti etc. In lumea in care traiesti sunteti toti avocati si arhitecti ?daca nu te superi am si eu dreptul la opinie , daca ma implic sau nu in discutie e fix problema mea
ShadyMonto Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 si, DA, orice e conditionat de bani! tu pe ce lume traiesti? LOL ,ai ajuns rau de crezi asta. Btw tu pe ce lume traiesti?(se pare ca prin oameni nu)
Tsu_Xing Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 iepure, t astept la contructii Partea buna la academiile astea d politie k dupa iesi cu un loc asigurat (sau asa mi-a dat d inteles un prieten de-al meu care tot la asa ceva da )
bunny Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 iepure, t astept la contructii Pai cred ca pe-acolo ma duc picioarele ...damn i hate my dad. <_<
Tsu_Xing Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Lasa k e bine Termini sesiunea cam... maine Atuci am ultimul examen Dar e bine, e k urmatorul an din liceu, matematica noua, chimie noua, fizica tot asa.. etc :) Dar e d viitor P.S. azi aflati rez, nu? -_-
ShadyMonto Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Yep azi se afiseaza rez. Btw cand se depun contestatiile? neaparat tot azi?
bunny Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Yep azi se afiseaza rez. Btw cand se depun contestatiile? neaparat tot azi?Da, azi de la 14.00-20.00 la noiam scapat, omg :D
Fallout Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 asta am vrut sa iti explic ca viitorul e conditionat de bani si degeaba te faci tu calculatorist si mergi cu sila la lucru ( nu ai interes nu progresezi nu esti bun castigi putin ) decat daca esti zugrav ( meserie "fara viitor" ) si iti place ce faci te straduiesti sa te perfectionezi esti apreciat si implicit castigi, raspunsul la intrebare era DA ii fi ceva pasaroi experimentat si ne sfatuiesti tu pe noi sa facem ceva "de viitor" lumea in care traiesc eu e plina de absolventi de arhitectura , drept , informatica, calculatoare, telecomunicatii si alte facultati serioase alese pe baza unor sfaturi din astea geniale ca la absolvire sa lucreze la ceva hyper market , postul corespunzator specializarii fiind ocupat de alti copii de avocati , arhitecti etc. In lumea in care traiesti sunteti toti avocati si arhitecti ? daca nu te superi am si eu dreptul la opinie , daca ma implic sau nu in discutie e fix problema mea nu ma supar, uite, eu cred ca tu nu gandesti in afara orasului tau! LOL ,ai ajuns rau de crezi asta. Btw tu pe ce lume traiesti?(se pare ca prin oameni nu) o duc chiar bine, ms! Nu inteleg ce vrei sa spui ...cum adik "prin oameni"? (a se citi: pacat ca ai chiulit la orele de romana) Yep azi se afiseaza rez. Btw cand se depun contestatiile? neaparat tot azi? dc vrei sa depui contestatie? ( ) LE: Felicitari bunny!
ShadyMonto Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 nu ma supar, uite, eu cred ca tu nu gandesti in afara orasului tau! o duc chiar bine, ms! Nu inteleg ce vrei sa spui ...cum adik "prin oameni"? (a se citi: pacat ca ai chiulit la orele de romana) dc vrei sa depui contestatie? ( ) LE: Felicitari bunny! 1. "prin oameni" --era 1 si 16 dimineata , am gresit probabil de la oboseala , am vrut sa scriu "printre oameni" (da am chiulit la romana si nu numai) 2. da , o sa depun contestatie daca i-au sub notele la care ma astept (jezz...se vede cat te duce capu')
ShadyMonto Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Petrochimie la Ovidius , Constanta. Doamne Ajuta :pray:!Locul 5 la fara taxa la Tehnologia Prelucrarii Petrolului si Petrochimie! :nanana: :dance: