Und3rC0v3r Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 frate e libertatea...naveti si voi ce sa credeti dekt ce scrie in ziarul ala?...
elusion Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Poi tinand cont de tara (ucraina) ne aducem aminte de Chernobyl .. posibil cum a spus cineva mai sus sa fie vorba de o doza mai ridicata de radiatii care iau afectat corpul... Omg cand ma gandesc ca luna viitoare vizitez si eu Chernobylu .. ma face sa mor (abia astept sa vina momentu :pray: ) Btw ... Merita cartea recordurilor daca ceea ce zice e adevarat :cool2:
mad_eye Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ha ha sa fim seriosi fetita aia din imagine sa ridice 200kg ...si ea are doar 34kg ...e imposibil doar era strivita de atatea kilograme.Si totusi sa presupunem ca e posibil asta ar insemna una din cele 2 variante1.Sa aiba puteri telekinetice foarte puternice si de fapt sa fie un show ca le ridica cu mainile cand de fapt le ridica cu mintea...desi e putin probabil2.A doua varianta ar insemna sa fi suferit o mutatie sau sa aiba o structura scheletica diferita de cea a omului normal ,adica una foarte puternica Optional varianta 3 doar pentru cine crede :3. sa nu fie om si de fapt sa faca pazrte dintr-o alta rasa extraterestra cu puteri .P.S. Mi se pare exagerat sa aiba doar 34kg la 13 ani ==> subnutritieFata asta poate sa si zboare???? (e superman ...pardon supergirl)Nu stiu daca e credibila stirea asta insa nu zic nici ca e minciuna!
vexx Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Stirea e preluata din Pravda si pare ca are ceva adevar in ea.Numai ca din cate am inteles eu nu ridica ci sustine o greutate de aproximativ 200 kg si nu numai in brate ci in brate/picioare, cu ajutorul unor tije, stand pe spate, intr-o pozitie ce seamana cu un numar de circ si nu cu un stil de haltere.asta e altceva...dar totusi foarte greu eu de exemplu am facut genuflexiuni spate cu 200 kg..am 75 kg ..
The Fan Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Cred ca e fake.Eu am 60 kg si nu pot sa ridic mai mult de 100-120 kg.. la 20 d ani. Si se presupune ca am si testosteron prin vene..Mai ales faza cu 100 kg la 4 ani.... nop... nu cred. La 4 ani copii de-abia se tin pe ei insisi pe picioare.
udvaritibor92 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 LOL aia ridica de doua ori mai mult ca mine )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bunny Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 LOL aia ridica de doua ori mai mult ca mine ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) si tu vrei sa zici ca ridici 100 kg? /:) Te duci la sala poate ca altfel nu te-as crede /:)
RaifalM3n Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 haideti toti la Cernobil poate facem puteri supra omenesti ..as avea nevoie de asa forta :))ma duc la sala si rup alea in 2 ca superman :D
Guest Bogdan Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 C'mon...exagerat...la 30 de ani ridica 2 tone..nU? vrajeala ...
Sabotor78 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Daca totusi mai sunt unii care cred ceea ce scrie in rahatul ala de ziar, verificati cartea recordurilor - nu veti gasi nici o inregistrere cu numele Varvara Akulova.
m4x Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Provine dintr-o familie saraca si cei din orasul ei, cred ca s-au hotarat sa-i faca un pic de publicitate, poate ii ies cativa bani acolo...la altceva nu ma pot gandi...o fetita de 4 ani sa ridice atat ? :blink: ..uof mass-media asta
Fane Spoitoru Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ai ma vere pe asta de unde o mai scosarati )))))) e imposibil asa ceva wtf voi ganditi putin ?)) cums a ridice boracu ala 200 de kile, nu ridica aia de la world's stroghest men si ridica aia mica tare
ShadyMonto Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ..uof mass-media asta :right: ..:::imposibil:::..Pana acum nu am auzit de vreo mutatie provocata de radiatiile de la Cernobal sa aduca vreun avantaj :blink:
ShoX Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :right: ..:::imposibil:::.. Pana acum nu am auzit de vreo mutatie provocata de radiatiile de la Cernobal sa aduca vreun avantaj :blink: 100% o minciuna...chiar nu pot sa cred asa ceva...face-ti o comparatie intre ea si Mariusz Pudtzianowski!
R@iz3r Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ati incercat vreunul ? Cam multe pagini pt o minciuna...
m4x Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Daca totusi mai sunt unii care cred ceea ce scrie in rahatul ala de ziar, verificati cartea recordurilor - nu veti gasi nici o inregistrere cu numele Varvara Akulova.@R@iz3r ai vazut ce a scris Sabotor ? :) in ziar s-a scris ca cica a ajuns in CR, dar vezi si tu pe site-ul lor ca n-ai sa gasesti nici o inreg cu numele ala....
Sabotor78 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ati incercat vreunul ? Cam multe pagini pt o minciuna... Si vezi vreo agentie serioasa de stiri p-acolo? Crezi ca la altii nu sunt ziare de 2 lei?
netspy Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 site-ul ei: http://www.varyaakulova.comfaza cu 200 kg e prea exagerata dar sunt acolo niste filmulete destul de interesante...
{Strik3} Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Asta cand o fi mare se face macara :surprised:..E clar o stire inventata...
musthyzz Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 fara citi primul post puteam sa jur ca e din Ucraina...jeez