IceMan Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Varvara Akulova, din Ucraina, uimeste lumea. La 13 ani cantareste doar 34 de kilograme si ridica peste 200 de kilograme. Varvara Akulova provine dintr-o familie de oameni saraci, dintr-un orasel din Ucraina. Cand era mica fetita se culca de multe ori fara sa manance, fiind un copil plapand. Totusi, a uimit o lume intreaga cand la varsta de 4 ani a reusit sa ridice 100 de kilograme. Varvara a fost inscrisa in Cartea Recordurilor Dupa incredibila performanta a inceput sa se antreneze zilnic la o sala de sport. In fiecare an ea a adaugat 11 kilograme la greutatea pe care putea sa o ridice. A ajuns astfel ca la varsta de 13 ani, la doar 34 de kilograme, sa poata ridica de sase ori greutatea ei. Varvara este acum inscrisa in Cartea Recordurilor. sursa
LeX LuTHoR Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 LOOOL ... ASa ceva nu am mai vazut ... stiam ca furnicile pot ridica de 2 ori greutatea lor sau asa ceva ... dar omul ? Si cat de slaba e ... ma mir cum poate ...
bebe16 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 dammnn 200 kg ???? adica sa se indrepte cu ea sau in ce sens "sa le ridice" /???? oricum e ceva de....
liquidz Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 la 4 ani sa ridici 100 kg io la 4 ani nici sa ridic jucaria nu puteam :D (de lene) :D
Ghiba Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 omfg face biceps cu mine fara probleme, omfg si eu care credeam ca ridic cat de cat mult ^^
POLAND Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 la 4 ani 100 si la 13 200 :\ cand te uiti in poza nu pare nu stiu ce :\
iNm Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 omg deci ma ridica si pe mine si pe garf si mai e loc de unu :D
vexx Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 pana unde ridica ...deasupra capului?..greu de crezut asta...defapt imposibil
Zym3r Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 cum frateeeeee, nu cred, sa se duca la strongest men WTF 200 de kg powned
ChoWdeR Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 pfoaiaiai o veti vedea pe aia la 20-30 ani cum a ridica mai mult ca un barbat poate chiar pe barbat pe care l-a intrecut. bravo ei aplauze :clap: :clap:. uneori e mai bine sa fi sarac decat bogat! ca in cazul fetitei acesteia de 13 ani
iLoveCalifornia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ucraina , zona lovita de radiatiile de la Cernobal. Sa nu fi suferit niste mutatii genetice
Beethoven Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 omg deci ma ridica si pe mine si pe garf si mai e loc de unu :D nu si de mine :P On topic - poate cu cric hidraulic :D sau kilogram cate kilogram E o stire din categoria "hai sa vindem ziarul".
bunny Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 cattttttttttttt????????????????????? oO bai frate, lumea asta e din ce in ce mai nebuna. :blink: Cum mai 200 de kg? Nu cred. [-(
Tybork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Povesti...este imposibil de realizat asa ceva de carte o fata care cantareste 35 de kg <_<
Stuart Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ucraina , zona lovita de radiatiile de la Cernobal. Sa nu fi suferit niste mutatii geneticeword :DALtfel nu ar avea cum. Desi nu cred hai sa zicem ca m-ar ridica pe mine, nevastamea, fimea si ar mai fi loc de ceva :blink:
SeBi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 cred ca fizic este imposibil...ganditi-va doar la grosimea bratelor ei.....sa fim seriosi!
bebe16 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 si mie mi se pare incredibil dar... parca cred ..... adica intotdeauna cand vedem ceva nemaivazut inainte. . ni se pare un fals.... poate chiar este...
nipu_ro Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Varvara Akulova, din Ucraina, uimeste lumea. La 13 ani cantareste doar 34 de kilograme si ridica peste 200 de kilograme. Varvara Akulova provine dintr-o familie de oameni saraci, dintr-un orasel din Ucraina. Cand era mica fetita se culca de multe ori fara sa manance, fiind un copil plapand. Totusi, a uimit o lume intreaga cand la varsta de 4 ani a reusit sa ridice 100 de kilograme. Varvara a fost inscrisa in Cartea Recordurilor Dupa incredibila performanta a inceput sa se antreneze zilnic la o sala de sport. In fiecare an ea a adaugat 11 kilograme la greutatea pe care putea sa o ridice. A ajuns astfel ca la varsta de 13 ani, la doar 34 de kilograme, sa poata ridica de sase ori greutatea ei. Varvara este acum inscrisa in Cartea Recordurilor. sursa nu mai credeti toate prostiile auzite apropo unde ai citit stirea, in Libertatea ? LE:nu am vazut sursa din josul topicului, hahhahahahhaha ce am ghicit-o
LeNaRiO*PO Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 omg deci ma ridica si pe mine si pe garf si mai e loc de unu :DPick me !OT : Mirific o.O .. 200 kg la 13 ani ?Nu`mi vine sa cred !
Thora! Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 nu mai credeti toate prostiile auzite apropo unde ai citit stirea, in Libertatea ?LE:nu am vazut sursa din josul topicului, hahhahahahhaha ce am ghicit-oStirea e preluata din Pravda si pare ca are ceva adevar in ea.Numai ca din cate am inteles eu nu ridica ci sustine o greutate de aproximativ 200 kg si nu numai in brate ci in brate/picioare, cu ajutorul unor tije, stand pe spate, intr-o pozitie ce seamana cu un numar de circ si nu cu un stil de haltere.
Sephiroth Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Eu cred ca's minciuni ... la doar 35 kg sa ridici 200... WTF?! :blink: