Guest noroc Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ia priviti aici: http://www.ifun.ro/file/56-cars-in-romania.html
Tybork Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ia priviti aici: http://www.ifun.ro/file/56-cars-in-romania.htmlSi ce daca avem de toate :) ?Presedintele Libiei are un parc de masini, pe cand populatia Libiei moare de foame ;)
udvaritibor92 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 LOL unii se plimba prin parcari ca prin showroom, daca nu e atata lume sa vezi ce le cheieaza
zetulescu Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 daca nu am insel asta e parcarea de la REX ( 5 stele) din Mamaia......nu au alte masini cum sa parcheze acolo :)
LeX LuTHoR Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Frumos arata toate masinile asa parcate acolo ... de am vedea asa ceva mai des si in mai multe orase ...
Smok3 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 pfuuu acolo era si masina mea .... SLR`u negru .... si i`am spus la taica`meu sa n`o lase acolo :(
Stuart Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Si mai zice lumea ca suntem una din cele mai sarace tari din Europa :sef: De abia astept sa imi iau si eu masina mult visata, Rolls Royce
Fane Spoitoru Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 frate ma lasi si cik nu au romani bani, parca ar fi parcarea mea de la bloc smbata seara ))) vedeti dak am vecine frumoasse duminica cand ma duc sa iau paine pe la 10 ma bucr si eu de cateva masini frumoase :D
alecs Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dupa 11 noaptea pe Magheru in bucuresti intre Universitate si Piata Romana nu stii unde sa te uiti :) , am vazut chiar saptamana trecuta un lamborghini tot asa tarziu pe la romana , asa ca daca vreti sa vedeti masini live , dati o fuga prin centru noaptea
Guest whifrA Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 sau mamaia noaptea :)clar.. filmarea este facuta in fatza la hotelul 'Rex' din Mamaia / Constanta .
RaifalM3n Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 vai dar ce e acolo ...ma apuca dracii doar vazand numerele de inmatriculare de ROMANIA ' ce pot sa zic..ei sa aibe noi sa nu
Guest noroc Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Mam indragostit de Audi S8 :wub:Este si un S4 pe acolo.. :) Oricum, Lamborghini, Porsche, Ferrari, .. nu se compara cu un SLR.. sa nu mai zic de 4 SLR-uri! Totusi ma mir ca la masinile alea sa-ti faci vacanta in Romania, poate erau la o intalnire de afaceri proprietarii..
Guest Blue' Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Este si un S4 pe acolo.. smile.gif Oricum, Lamborghini, Porsche, Ferrari, .. nu se compara cu un SLR.. sa nu mai zic de 4 SLR-uri! Totusi ma mir ca la masinile alea sa-ti faci vacanta in Romania, poate erau la o intalnire de afaceri proprietarii.. Este la urma acolo un Audi S8 alb il filmeaza la urma inainte sa se termine filmul stiu eu ce vb :D
ShadyMonto Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Frumos arata toate masinile asa parcate acolo ... de am vedea asa ceva mai des si in mai multe orase ...Harsova (vreo 11.000 de locuitori , jud. C-ta) , oras declar zona defavorizata la un moment dat , in schimb avem prin oras : Ford Mustang , Mercedes SLK , BMW seria 7 , vreo 2-3 Golf-uri ultimu' tip , Opel Tigra , vreo 2 ATV'uri , Honda CBR....etc. So...daca intr-un astfel de oras se poate , dc nu si prin mamaia :)Btw : favorita mea http://www.autoshopitalia.com/wp-content/u...eza_sti_01.jpeg <-- peste max 8 ani imi cumpar!Visul meu : http://www.rapidcars.net/images/buggati.jpg <---prea prea perfecta in frumusete si dotari!
Guest noroc Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Este la urma acolo un Audi S8 alb il filmeaza la urma inainte sa se termine filmul stiu eu ce vb :DSi eu stiu ce vorbesc, am spus ca este si un S4 daca te uiti bine la minutul 2:14 ..
ReneGade Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 o fi oare o masina de acolo cumparata cu bani "curati" (castigati cinstit ?)
Alexiano Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pacat ca nu ai filmat si Bordul sa vedem cat au in Bord :D
Fallout Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 alea sunt ale firmelor de leasing, hoteluri, firme in general...suntem tara extremelor!
Burne Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Daca vezi asa ceva intr-o statiune prapadita intr-o tara si mai prapadtita ma gandesc ce gasesti prin sudul frantei, monte carlo, chiar in moscova ( si aia sunt acelasi soi de oameni ca noi masini babane si case una mai mare decat alta )masina mea preferata nu e acolo ( G 55 AMG )