Jump to content
Guest noroc

Masini din Romania

Recommended Posts

Posted

frate ma lasi :| si cik nu au romani bani, parca ar fi parcarea mea de la bloc smbata seara =))))) vedeti dak am vecine frumoasse duminica cand ma duc sa iau paine pe la 10 ma bucr si eu de cateva masini frumoase :D

Posted

dupa 11 noaptea pe Magheru in bucuresti intre Universitate si Piata Romana nu stii unde sa te uiti :) , am vazut chiar saptamana trecuta un lamborghini tot asa tarziu pe la romana , asa ca daca vreti sa vedeti masini live , dati o fuga prin centru noaptea

Guest whifrA
Posted

sau mamaia noaptea :)

clar.. filmarea este facuta in fatza la hotelul 'Rex' din Mamaia / Constanta .

Guest Blue'
Posted

Mam indragostit de Audi S8 :wub:

Guest noroc
Posted

Mam indragostit de Audi S8 :wub:

Este si un S4 pe acolo.. :) Oricum, Lamborghini, Porsche, Ferrari, .. nu se compara cu un SLR.. sa nu mai zic de 4 SLR-uri! Totusi ma mir ca la masinile alea sa-ti faci vacanta in Romania, poate erau la o intalnire de afaceri proprietarii..

Guest Blue'
Posted

Este si un S4 pe acolo.. smile.gif Oricum, Lamborghini, Porsche, Ferrari, .. nu se compara cu un SLR.. sa nu mai zic de 4 SLR-uri! Totusi ma mir ca la masinile alea sa-ti faci vacanta in Romania, poate erau la o intalnire de afaceri proprietarii..

Este la urma acolo un Audi S8 alb il filmeaza la urma inainte sa se termine filmul stiu eu ce vb :D

Posted

Frumos arata toate masinile asa parcate acolo ... de am vedea asa ceva mai des si in mai multe orase ...

Harsova (vreo 11.000 de locuitori , jud. C-ta) , oras declar zona defavorizata la un moment dat , in schimb avem prin oras : Ford Mustang , Mercedes SLK , BMW seria 7 , vreo 2-3 Golf-uri ultimu' tip , Opel Tigra , vreo 2 ATV'uri , Honda CBR....etc. So...daca intr-un astfel de oras se poate , dc nu si prin mamaia :)

Btw : favorita mea http://www.autoshopitalia.com/wp-content/u...eza_sti_01.jpeg <-- peste max 8 ani imi cumpar!

Visul meu : http://www.rapidcars.net/images/buggati.jpg <---prea prea perfecta in frumusete si dotari!

Guest noroc
Posted

Este la urma acolo un Audi S8 alb il filmeaza la urma inainte sa se termine filmul stiu eu ce vb :D

Si eu stiu ce vorbesc, am spus ca este si un S4 daca te uiti bine la minutul 2:14 ..

Posted

Daca vezi asa ceva intr-o statiune prapadita intr-o tara si mai prapadtita ma gandesc ce gasesti prin sudul frantei, monte carlo, chiar in moscova ( si aia sunt acelasi soi de oameni ca noi masini babane si case una mai mare decat alta )

masina mea preferata nu e acolo ( G 55 AMG )

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...