Yako Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 As vrea cateva informatii despre cum pot comanda de pe site, care sunt conditiile si taxa de livrare. Daca a mai comandat cineva de la ei as vrea sa stiu parerea lui :D Preturile mi se pare decente insa nu cunosc pe nimeni care sa mai fi comandat de la ei. :beer:
vudu Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 iti faci card si cont paypal si comandati mai multe produse nu stiu cat costa transportul ....(va strangeti mai multi si impartiti transportul sa iesiti mai bine) sunt o gramada care fac comenzi de pe easbay si isi pun adaus de la 5 la 10$....ps:sincer eu mi am luat o tzeapa :( nu cred ca ma mai risc...
M0rtix Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 mi-am dat comanda de conversi si mi-au venit.. rar se iau tzepe. iti ia 15$ dolari pe taxa vamala :)
LeX LuTHoR Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Eu personal nu am comandat nimic de pe eBay dar un veci nde al meu si-a cumaprat un cont calumea pt. Knight Online ... a dat 230 $ pe el ... ma rog ... tepe nu se prea dau asa des doar daca ai ghinion ... dar am auzit ca au fost ceva tepe ... chiar niste romani au dat teapa cu asa ceva ... cu un avion Cesna ... din cate imi aduc aminte ... s-a intamplat demult ...
trayan1989 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Eu personal nu am comandat nimic de pe eBay dar un veci nde al meu si-a cumaprat un cont calumea pt. Knight Online ... a dat 230 $ pe el ... ma rog ... tepe nu se prea dau asa des doar daca ai ghinion ... dar am auzit ca au fost ceva tepe ... chiar niste romani au dat teapa cu asa ceva ... cu un avion Cesna ... din cate imi aduc aminte ... s-a intamplat demult ...omu a intrebat de eastbay, nu ebay.vezi ca sunt persoane care dau comenzi pe eastbay si isi iau adaos destul de mic 5-7$/produs, ai putea sa vorbesti cu ei si asa stai fara griji.
m4x Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Un prieten de-al meu a comandat de pe EastBay, un tricou Adidas si o pereche de pantaloni trei-sferturi Nike..si comanda trebuia sa vina in 2-3 saptamani, dar nici dupa 2 luni jumate inca nu au venit..nu cred ca este o idee asa buna sa comanzi de pe eastbay..
Und3rC0v3r Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 cunosc destul de bine faza cu aceste comenzi pe eastbay....pentru inceput ai taxa de transport de 15 dolari la haine si 30 la incaltaminte(sau invers)...cu timpul aceasta taxa scade...si poate ajunge chiar la 0, dupa ce faci comenzi de cateva mii d euro:)) deobicei lucrurile iti vin dupa 2 sapt, depinde de cand sunt urcate pe vapor, cat de aglomerata e vama, etc. Eu imi dau comenzile printrun prieten care are taxele de 10 dolari la orice.Ps: se plateste taxa pentru fiecare produs pe care il comanzi
Ahilosu Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 mi-am dat comanda de conversi si mi-au venit.. rar se iau tzepe. iti ia 15$ dolari pe taxa vamala :)asta e ambiguu si depinde numai de cel care iti aduce comanda. as far as I know, pentru articole sub 50$ taxa era de 5$ pe obiect, peste 50 de 10 and so on. De obicei cei care aduc astfel de lucruri isi pun 5-10 dolari, tocmai de asta e mai bine sa-ti faci tu comandar dar oricum de obicei iesi mai ieftin cu tot cu banii pe care ii dai aluia, decat daca ai lua din Ro.
ShoX Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Eu mi-am comandat ceva adidasi si mi-o venit dupa o luna.Cica este unu in Bucuresti care livreaza in toata tara.