IceMan Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Un vagabond din Marea Britanie, in varsta de 78 de ani, a devenit vedeta pe Internet, datorita unei capacitati mai speciale: el poate spune cat este ora, fara a se uita la ceas. Potrivit Ananova, Gordon Roberts (foto), care traieste pe strazile orasului Bournemouth, are un website care ii este dedicat. Site-ul a inregistrat 4.500 de noi membri in doar cateva saptamani. Batranul era deja celebru in oras pentru extraordinara sa abilitate de a spune cat este ora, cu o aproximatie de minus/plus 1-2 minute, fara a avea un ceas la mana. Site-ul a fost creat de Chris Kimber, un localnic, in varsta de de 24 de ani. "M-am gandit ca ar fi amuzant sa fac un website special pentru el, dar nu mi-am inchipuit vreodata ca va deveni atat de popular", a declarat acesta. sursa
Guest Bogdan Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pff...mare lucru...eu stiu ce zi e fara sa ma uit in calendar :blink:...
LeX LuTHoR Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Well Bogdan ... totusi e o diferenta ... data e data si ora e ora ... si eu stiu data fara sa ma uit in calendar ... e usor ... dar ora ... mai greu ...In fine e tare chestia :P
m4x Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Un vagabond ...si-a petrecut zilele pe strazi si a ajuns sa stie cat e ceasul dupa lumina soarelui..zic si eu :-", oricum eu de abia stiu in ce zi suntem, uit de cele mai multe ori :P
Fallout Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 poate ii soptesc niste pasarele cat e ceasu' :Doricum, foarte interesant!
Freak Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Exact ! Bv.lui ! Am citit azi-dim.in Libertatea dar nu prea am bagat de seama,dar akuma k am vazut sh aici stirea..am zis wtf :w00t: ! :blink:
liquidz Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 poate se ia dupa razele soarelui sau dupa cat de intuneric sau luminat ii afara :) oricum gg lui
SeBi Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Este o chestie deosebita...iar daca este "vagamond" poate ca nu este vina lui....nu mai fiti rai!
ChoWdeR Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ori e Tarzan ca ii shoptesc niste animale ori are abiliatatile unui taran care lucra pe camp, aia se uita la soare si deja stiu cat e ora dar nu si perfect dar ora o zic bine (mi-a zis bunicu cand a fost cu un taran la camp o zi)
Stuart Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ceva destul de interesant, bravo lui.Eu insa am cronometrul in cap. daca imi zice cineva la ora x si yz minute sa ma chemi eu nu ma uit la ceas cand o strig si totusi nimeresc in majoritatea cazurilor :>
The Wizard Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 era unu pe langa mine titi ii ziceam. daca il intrebai "titi cat e ceasu" iti spunea ora exacta +- 5 min max.avea placa la cap ca i-a spartu unu capu cu piatra. da daca nu sta in marea britanie, franta, america etc nu a auzit nimeni de el...
mad_eye Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Mi sa intamplat si mie de cateva ori sa ma gandesc la un show sau la un film care lam mai vazut la tv.Si cand am deschis tv-ul chiar acel show era ,chiar episodul respectiv(cel la care mam gandit).Totusi nu mi se pare mare lucra ca poate sa ghiceasca ceasul ... un vagabond de pe strada poate sa se ite dupa lumina soarelui.Shi totusi site-ul care e???ca zice de un site in articol
The Fan Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Eu de obicei nici nu stiu pe ce data sunt fara sa ma uit la calendar.Probabil..nu are ce face...si numara secundele..exact ca un ceas..
bebe16 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Eu de obicei nici nu stiu pe ce data sunt fara sa ma uit la calendar.Probabil..nu are ce face...si numara secundele..exact ca un ceas..cum sa numere ma secundele??? ala nu face nimic altceva in rest nu are nici o alta activitate ?? wtf??probabil ca se uita ca flinstone dupa umbra ......
KooX Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Misto mi`ar trebui si mie unu sa il agat in cui sa imi spuna ora in caz ca raman fara bateri la ceas :D
Fane Spoitoru Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 bravo lui e sef ... p.s poate k nu a vrut sa ajunga boschetar
ShoX Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Un om cu o capacitate extraordinara ajuns boschetar....viata e nedreapta uneori!
Guest waterfall Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 oare cum face sa spuna exact :-? oricum bravo lui , si...pacat ca e boschetar :whistle: