Jump to content
Guest IversoN -

Ce fel de adidasi ?

Recommended Posts

Posted

Topicul acesta mi se pare spawn "clar" , adidasi iti cumperi dupa gustul tau , e ca si cum as zice eu , ce chiloti , ciorapi , pantaloni sa-mi iau?

Daca vrei sa iti cumperi adidasi sunt o gramada de site-uri si magazine unde te poti uita . Fiecare e cu gustul lui , nu am nimic cu tine (cel care a deschis acest topic ) Doamne fereste ! :beer:

Guest H4PpY Fe3T
Posted

De acord cu TwisTer dak esti un tip care umbli mult prin cluburi iti recomand niste adidasi puma LooK desi au un pret mai piperonat :( .....

Dar pentru mine superstar si bascheti rulez :box:

De acord cu TwisTer dak esti un tip care umbli mult prin cluburi iti recomand niste adidasi puma LooK desi au un pret mai piperonat :( .....

Dar pentru mine superstar si bascheti rulez :box:

Posted

nu stii poti comanda acasa?:D

Da am un prieten care acuma isi asteapta comanda :) ( poti comanda prin carte de credit :) )

Posted

Topicul acesta mi se pare spawn "clar" , adidasi iti cumperi dupa gustul tau , e ca si cum as zice eu , ce chiloti , ciorapi , pantaloni sa-mi iau?

Daca vrei sa iti cumperi adidasi sunt o gramada de site-uri si magazine unde te poti uita . Fiecare e cu gustul lui , nu am nimic cu tine (cel care a deschis acest topic ) Doamne fereste ! :beer:

..... poate SPAM nu spawn :))

Ca marci preferate...in ordine Reebock, Nike si Converse

Posted

Numi plac adidasii de la puma :error:

Am o pereche de adidasi Nike am dat 100 si ceva de euro pe ei sunt foarte multumit de ei :)

Problema e ca nu stiu exact cum se cheama =))

Posted

nike sau adidas........cat despre puma.....treci prin mari emotii cand iti cumperi o pereche de la ei :)........cortezurile de la nike sunt perechea ideala :X

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...