Guest IversoN - Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Maine vreau sami cumpar o pereche de adidasi dar nu stiu de care oricum adidas sau nike dar nu prea le am imi puteti voi spune de care sami iau :beer: :bananadance2:
4 Real Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Prin asta ai vrut sa ne anunti ca iti iei adidasi originali, nu-i asa?...
blk Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Maine vreau sami cumpar o pereche de adidasi dar nu stiu de care oricum adidas sau nike dar nu prea le am imi puteti voi spune de care sami iau :beer: :bananadance2:Aia pe care scrie Barbie / Flower Power
Guest IversoN - Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Prin asta ai vrut sa ne anunti ca iti iei adidasi originali, nu-i asa?... Ratat o_O Nu numai ca nu stiam de care sami iau stiu ca la adidas sunt mai multe modele si la nike la fel :) Si nu stiam decare sami iau iar tu te bagi in seama degeaba
UmbrA^ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dup mine poti sa iti iei nike :) da pe alb la mine e altceva eu zici ca-s imbracat in bone(nike) tot alb Nikurile din punctul meu de vedere sunt rezistenti si destul de atragatori pt uni :)
LeX LuTHoR Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ratat o_O Nu numai ca nu stiam de care sami iau stiu ca la adidas sunt mai multe modele si la nike la fel :) Si nu stiam decare sami iau iar tu te bagi in seama degeaba Incearca sa vorbesti frumos si civilizat ... aici nu esti in spatele blocului sau cu tovarasii in fata scarii. OT : Cat despre adidasi, iti recomand din cele 2 sa alegi Adidas ... Nike`uri au toti ... desi daca era dupa mine alegeam British Knights ... care au o gama larga de modele ... poti alege si in functie de ce stil vrei sa adopti ... sunt modele gen rappa` , skate shoes, eleganti, sport, old style si o gramada ... Btw check this : Site Romanesc BK ( British Knights ) Poate nu am voie sa postez link, dar e site oficial ... daca nu e admis atunci sorry si iim asum responsabilitatea cu warn.
4 Real Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Iverson, hai sa-ti spun o chestie: cand pui o intrebare de tipul "Ce adidasi sa-mi iau, Nike sau Adidas?", se intelege "Baaai, eu imi iau adidasi originali si nu stiam cum sa va spun asta!".Dar, daca te-am inteles gresit, imi cer scuze. Ceea ce nu ma impiedica sa-mi fac griji: pai, daca tu ai descoperit ca la Adidas si la Nike au mai multe modele (ti-a luat ceva timp sa-ti dai seama, nu?), maine-poimaine vei avea o revelatie asupra multitudinii produselor alimentare, a hainelor, a jocurilor etc.. Si, avand in vedere ca ii rogi pe altii sa decida in locul tau, parca vad c-o sa incepi sa deschizi topicuri de tipul "In cinci minute plec sami cumpar o sticla de apa minerala de care ziceti sami iau ca sunt mai multe si nu stiu" (neaparat fara semne de punctuatie sau cratime).Si, ca sa-ti demonstrez bunele mele intentii, sa-ti mai spun niste noutati: si la Reebok si Puma au, in ultima vreme, mai multe modele ;) .
Guest Bogdan Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dar, daca te-am inteles gresit, imi cer scuze. Ceea ce nu ma impiedica sa-mi fac griji: pai, daca tu ai descoperit ca la Adidas si la Nike au mai multe modele (ti-a luat ceva timp sa-ti dai seama, nu?), maine-poimaine vei avea o revelatie asupra multitudinii produselor alimentare, a hainelor, a jocurilor etc.. Si, avand in vedere ca ii rogi pe altii sa decida in locul tau, parca vad c-o sa incepi sa deschizi topicuri de tipul "In cinci minute plec sami cumpar o sticla de apa minerala de care ziceti sami iau ca sunt mai multe si nu stiu"deci... :rofl1: :rofl1: :rofl1: cat despre adidasi...iti recomand cu incredere : PlIma, Mike sau Abibas ;) Cumpara-ti ce iti place si ce ti se potriveste, nu intreba vecinu cu ce sa te imbraci, ce sa mananci si ce freza sa iti faci :blink:
THuG-Radu Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Daca vrei de la Nike, iti pot recomanda modelul pe care il am eu, dar is cam scumpi, sau cel putin erau cand i`am cumparat eu (5.300.000 in ianuarie, eu i`am luat de la niste amici care aduc de dincolo la juma de pretz).Eu am modelul ACESTA (dar pe alb cu semnu si calcaiu negru) . Is frumosi, merg si la blugi si la trening si is comozi.La adidas parca a aparut ceva model frumos, parca numele modelului era ceva marca de masina, nu mai retin exact. Puma iara anu asta au bagat pe piata multe modele foarte frumoase, care merita banii. Cativa ani la rand tot Puma am avut, dar anu asta am zis ca mai schimb si pe Nike ! :DBafta la shoppin ! :)
Fane Spoitoru Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 mane i-ati ce vrei da sa nu iti iei pe negru k o sa te coci in ei ;) p.s poti sa iti iei si de la puma nu neaparat nike adidas bk si altce chesti :D, si aia de la sprandi sunt misto :) acum depinde si tu ce fel de adidasi preferi. Da daca gasesti Jump de la puma modeluu ala din piele super finutz k, cortezurile si mai au si gaurele in ei si sunt pe alb esti sef :D
THuG-Radu Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Da daca gasesti Jump de la puma modeluu ala din piele super finutz k,Prin JUMP de la PUMA te referi la http://img101.imageshack.us/img101/8485/imagine0276fy6.jpg ? Si de astia am :D Sunt super comozi si nu transpira picioru in ei, materialu din care is facuti fiind foarte subtire. Astia nu`s asa scumpi (in jur la 2 mil). Astia`s mai mult de club :D
Ahilosu Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 dintr-o vasta experienta garantez ca nike sunt cei mai rezistenti :right:
Fane Spoitoru Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 genu alora am si eu radu numai k sunt pe negru :D si chiar sunt placuti :)
zetulescu Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Nike dar mi-e teama ca o sa te plictisesti de ei si nu o sa se rupa :)...dai un ban dar merita.
L!nuX Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 eu iti recomand sa iti iei de firma , nu prea conteaza care ..
m4x Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Are dreptate Linux, ia-ti ce adidasi vrei tu, de firma sa fie...si care sa iti placa tie, nu noua :)
1/2 Man 1/2 Amazing Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dupa nick...ti-as recomanda un reebok Iverson :)http://www.footlocker.com/catalog/productd...176189/node--0/
h4x StylE Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 daca iti place ceva mai elegant..iti recomand cu caldura converse...daca vrei sport adidas ftw
above_and_beyond Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ce thread...nu poti sa te duci in magazin sa te uiti ? vezi ce iti place si iei. dar ...mai bine sa stie tot forum-ul ca iti iei ceva original nu ? oricum...rbk/converse rulz...
blackw235 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 de ce doar nike / adidas / puma / other crap?de ce nu incerci niste skate shoes, like Fallen ?http://www.fallenfootwear.com/footwear/riv...i/rival-01.html
above_and_beyond Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 pai esti "jmecher" si trendy numai cu nike./adidas/puma ....cu toate ca mai sunt o gramada de firme care produc adidasi cel putin la fel de buni
Fane Spoitoru Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 mane poate k el nu poarta skate shoes lol, si io alte firme in afara de nike, puma, sprandy, bk, si adidas (la noi in tara) nu am prea vazut cu adidasi misto in afara de facaturi care te tin fix de acasa pana la non stop ;)
Tybork Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 pai esti "jmecher" si trendy numai cu nike./adidas/puma ....cu toate ca mai sunt o gramada de firme care produc adidasi cel putin la fel de buniTrendy???Ce numim noi tineri trendy?Eu zic ca mai mult e o manipulare treaba asta cu pantofi originali (sa folosim cuvantul potrivit, pentru ca suna naspa sa zici adidasi nike ;) ), decat trend. Vezi publicitatea de pantofi cu cei mai faimosi sportivi de ultima ora, si crezi ca ceea ce reprezinta ei este mult mai buna decat orice altceva de acelasi tip. Sa cumparam rbk pentru ca si Iverson poarta si poate sari mai bine, sa cumparam Nike pentru ca si Cristiano Ronaldo tot Nike foloseste si ce bine joaca, sa folosim adidas pentru ca adidas foloseste si Beckham...care poate vinde orice cu imaginea si faima lui.Tampenii...sa nu crezi ca, daca iti cumperi o pereche de pantofi de marca cu 500 de RON, inseamna ca esti un om mai bun, mai valoros sau mai destept. Altii isi cumpara pantofi cu 500 de RON si castiga lunar 700 de RON :error: ...dar asta e o alta poveste :)