Gokuu Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nu stiu sigur unde trebuie sa postez intrebare asta....scuzatima......Cum si ce trebuie sa fac pentru moderator pe linkmania????...pe baza de ce se da moderator???mesaje???am vazut un global moderator cu 300 mesaje....am mai vazut unul cu 4000 si cva(IceMan) :blink:
Guest Bogdan Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Titlu de moderator este ereditar. Se transmite din tata in fiu. In cazul in care sunt doi fii se transmite la cel mai bine imbracat :D . buna intrebare...chiar m-am gandit si eu odata la ea...
ReneGade Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 MOD nu se ie asa una-doua.Nu se ia dupa mesaje. Se ia dupa activitate pe forum si multe altele.
#spoitoru# Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Titlu de moderator este ereditar. Se transmite din tata in fiu. In cazul in care sunt doi fii se transmite la cel mai bine imbracat :D . buna intrebare...chiar m-am gandit si eu odata la ea...tu vrei sa zici nepotism :)@Ca sa primesti moderator pe Linkmania trebuie sa fii expert intr-o sectiune si sa postezi mult in acea sectiune, in mod civilizat, fara spam... dar nu cred ca o sa primesti.
Ghiba Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 MOD nu se ie asa una-doua.Nu se ia dupa mesaje. Se ia dupa activitate pe forum si multe altele.implicit dupa mesaje....
blk Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 implicit dupa mesaje....Una e activitate si alta sunt mesajele.. poti sa-ti demonstrezi activitatea si pe messenger cu "hai plox gief moderator si la je".Nu-i pasa nimanui ce fel de om esti. Trebuie doar sa stii sa pupi undeva anume, sa nu pui intrebari incomode si sa aplici regulamentul precum un robot. That's it. Esti moderator.
TyreXel Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Un post intr-o lume virtuala nu conteaza... oamenii care se umilesc pentru asa ceva sunt niste nimicuri :) ca mod ai mai multe dezavantaje, decat avantaje.
Tsu_Xing Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nu intru in detalii Nu prea se tine cont d experientza, d activitate sau d materia cenusie a modului (aici nu fac referire la toate sectiunile ) Conteaza sa nu calci anumite persoane p bataturi si sa nu ii atentionezi cand gresesc si sa pupi unde nu bate soarele
LeX LuTHoR Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ehh ... poate nu trebuie neaparat sa pupi undeva ... totusi trebuie experienta in domeniul respectiv, activitate, ajutor cand e nevoie si multe altele ... daca obtii moderator ... tare ma indoiesc ... oricum bafta ;)
IceMan Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Pentru a fi moderator trebuiesc indeplinite mai multe conditii, multe dintre ele le-ai citit in acest topic, exceptie posturile inutile ale lui blk, Tsu_Xing, etc.Nu conteaza numarul de posturi ci activitatea si persoana in sine, exemplul ce l-ai dat tu cu 300 si 4000 posturi e aiurea. Adevarul e ca sunt si mai multe tipuri de moderatori: moderatori care sa modereze, si moderatori care detin o functie de conducere (cum e Kitte la MU) sau reprezinta ceva pe Linkmania (cum sunt quantum, Zatoikis, ToT).
Gokuu Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Am intzeles...ma rog...in fiecare zi ma uit pe tot forumu asta maaaree si incerc sa ajut pe cine pot mai ales la CS si ESF...akolo ma pricep cel mai bine...e...poate vreodata o sa primesc moderator dar dupa 30% warn-u meu....exact cum au zis cei doi....nu prea cred :)
IceMan Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Daca ai inteles nu pot decat sa-ti urez spor la treaba (activitate pe forum)!