udvaritibor92 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=0yK9udzstxwDeci nu iesiti si intrati in masina de 100 de ori ca se face electricitate statica =>scanteie si ati vaz ce s-a intamplat
Fane Spoitoru Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 lol ce ratata p.s m-am uitat la mithbusters pe dicovery :D si cik nu ar fi posibil asa ceva deci se poate sa fie trucata :P
Ahilosu Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 nu cred ca are legatura cu electricitatea statica ci mai degraba s-a atins prea tare furtunul de masina si s-a produs o scanteie.
Sabotor78 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Din cate stiu eu, masina se incarca electrostatic datorita frecarii cu aerul (desi s-ar putea sa ma insel), iar in cazul acesta, toata energia electrostatica ar fi trebuit sa se descarce prima data cand a pus mana pe masina nicidecum a 3-a oara.
LeX LuTHoR Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Din cate stiu eu, masina se incarca electrostatic datorita frecarii cu aerul (desi s-ar putea sa ma insel), iar in cazul acesta, toata energia electrostatica ar fi trebuit sa se descarce prima data cand a pus mana pe masina nicidecum a 3-a oara.Exact ! ;) 100% trucaj ...
L!nuX Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 in primul rand ca daca facea flama cu rezervorul plin de benzina o culegeau pe aia de pe luna , fiind diesel sa zicem ca o culegeau doar de pe un avionfake parerea mea
blk Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 De ce e tipa proasta totusi? :blink: Si oricum.. daca e sa fie reala electricitatea s-a produs de la puloverul ei, nu de la altceva.
zetulescu Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Trucata...dupa parerea mea sarea in aer toata benzinaria aia
Ghiba Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Aia nu e trucata..... Zetulescu explica-mi si mie de ce ar sarii in aer toata benzinaria ?