Lex-Enkei Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 deci....daca stie cineva sa sparga contu ala...il platesc...doar ziceti-mi un hacker priceput pls...e imposibil sa nu existe unu care sa il sparga :beer:
Guest Blue' Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Nu se poate ma intelege :(Fati alt idi si gata faci tu rost de idiuri dar in timp :(
Lex-Enkei Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 ok...inteleg ce ziceti...dar in cazu asta cum draq s-a schimbat parola? :) ca pe siteuri dubioase nu intru...si chiar daca ar trebui sa dau contu si parola...dau altu...nu pe asta care-l folosesc....remember my id and my pass nu e bifat niciodata....arhiva nu o salvez...si de la altii nu m-am logat... ;)
The Fan Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Scuze daca deviez... dar vroiam sa spun ca in yahoo mail este o optiune la adresses numita "export contracts", care salveaza toate id-urile intr-un fisier. Mie mi s-a parut destul de util... pentru ca am mai vazut cel putin 3 cazuri de persoane care si-au pierdut id-urile si nu au mai putut sa le recupereze, pentru ca le-au fost schimbate si intrebarile de siguranta, si datele.
Lex-Enkei Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 si unde e mai exact optiunea asta? :D :beer:
The Fan Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cum intri in Y! Mail dai click pe sageata in jos de la Adresses si intri pe Adresses Options. La management e un link "Import/Export". Click pe el, scroll mai jos, si sunt mai multe optiuni in functie de programul pentru care se face exportul.Din precautie, eu mi-am exportat pana si numerele din telefon pe calculator in caz ca pierd/mi se fura telefonul.Sunt niste date... pe care uneori daca le pierzi nu poti sa le mai afli din nou...