Jump to content
Lex-Enkei

Pierdut parola messenger

Recommended Posts

Posted

deci....daca stie cineva sa sparga contu ala...il platesc...doar ziceti-mi un hacker priceput pls...e imposibil sa nu existe unu care sa il sparga :beer:

Guest Blue'
Posted

Nu se poate ma intelege :(

Fati alt idi si gata faci tu rost de idiuri dar in timp :(

Posted

ok...inteleg ce ziceti...dar in cazu asta cum draq s-a schimbat parola? :) ca pe siteuri dubioase nu intru...si chiar daca ar trebui sa dau contu si parola...dau altu...nu pe asta care-l folosesc....remember my id and my pass nu e bifat niciodata....arhiva nu o salvez...si de la altii nu m-am logat... ;)

Posted

Scuze daca deviez... dar vroiam sa spun ca in yahoo mail este o optiune la adresses numita "export contracts", care salveaza toate id-urile intr-un fisier. Mie mi s-a parut destul de util... pentru ca am mai vazut cel putin 3 cazuri de persoane care si-au pierdut id-urile si nu au mai putut sa le recupereze, pentru ca le-au fost schimbate si intrebarile de siguranta, si datele.

Posted

Cum intri in Y! Mail dai click pe sageata in jos de la Adresses si intri pe Adresses Options. La management e un link "Import/Export". Click pe el, scroll mai jos, si sunt mai multe optiuni in functie de programul pentru care se face exportul.

Din precautie, eu mi-am exportat pana si numerele din telefon pe calculator in caz ca pierd/mi se fura telefonul.

Sunt niste date... pe care uneori daca le pierzi nu poti sa le mai afli din nou...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...