nipu Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 cum se traduce in romana : "Dont`t begin new segment if overall file speed is over 300kb/s" ?multumesc
blk Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Nu incepe un nou segment daca viteza generala a fisierelor este peste 300kb/s :right:
Angel of Darkness Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Pfoai mama ce n00bi. Asa ceva nu se intreaba pe forum :blink:PS: Cati ani ai?PPS: Nu incepe un nou segment, daca viteza geneala a fisierelor e peste 300kb/sAcum ai doua parere identice, can close...
nipu Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 blk multumescangel : prin expresia "pfoai mame ce n00bi" imi dau seama ca faci parte din cercul jucatorilor obsedati de counter-strike(este acelasi cu al pustilor inapti,nascuti cu tastatura in mana, incapabil sa poarte o discutie fara sa foloseasca expresii de genul "fmm" "mm" "fgm"(vad ca nu este cazul tau ,dar ce te impiedica sunt probabil regulile de pe forum). acest limbaj pe care il folosesti("n00bi") tradeaza o lipsa acuta de materie cenusie(apropo nu ai mai mult de 16 ani), si in legatura cu postul meu de pe forum afla ca nu stiu prea bine engleza si din aceasta cauza am apelat la ajutorul altora . in ultimul rand iti urez un calduros bafta in viata si mai ales : SA MA PUPI IN C*R!
Azra'il Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Nu are peste 16, are vreo 12 daca te iei dupa profil :Dhttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showuser=852788
RaifalM3n Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 lasa frate ca am prieteni de 20 de ani care ma intreaba mai'mereu "frate tradu-mi asta ...sau cealalta "nu e nimik nou.... e problema lor ca nu vor sa invetze..
BeautifulMind Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Nu trebuie sa sti toate cuvintele...... nici nu ai cum...Can Close..