Jump to content
Guest Sm0k3

2pac is alive ?

Recommended Posts

Posted

Ala care o initiat topicu,hai sa te aud acum ce mai zici?o intarziat?era la o nunta,botez sau ce?puteam sa pun pariu pe orice ca e mort

Posted

S`a mi vehiculat ca traieste ca unele vidoclipuri sunt facute dupa moartea lui cum sunt si unele melodii pe care mama lui le`a facut publice si ``cel mai important`` lucru a fost atunci cand intr`un videoclip de`l lui a aparut in niste addidasi aparuti dupa moartea lui .... Asteptam si vedem :P

Posted

Nu sunt un infocat al genului lui 2Pac, dar se pare ca a fost cel mai bun raper al tuturor timpurilor...iar sa-l pui pe el langa guta si alte gunoaie...mi se pare....o aberatie.

Oficial este mort....iar daca nu este mort...nu mai conteaza...nu mai face parte din viata puyblica...nu-si mai doreste asta.....si gata! Daca traieste este un om simplu.

Ca artist a murit in 95!

Nu a fost cel mai bun rapper al tuturor timpurilor,al doilea dupa Notorious BIG

Oricum e mort....RIP 2Pac!

Posted

Nu a fost cel mai bun rapper al tuturor timpurilor,al doilea dupa Notorious BIG

Oricum e mort....RIP 2Pac!

=)) Notorious nici nu se compara cu 2pac!

Uitate doar la vanzarile de albume si o sa vezi diferenta.. ca sa nu mai zic de numaru de fani care ii are fiecare.

Si.. intamplator :-" se presupune ca biggie a aranjat faza cand a fost 2pac impuscat prima oara ..pacat ca nu s-a putut dovedii ;)

Posted

=)) Notorious nici nu se compara cu 2pac!

Uitate doar la vanzarile de albume si o sa vezi diferenta.. ca sa nu mai zic de numaru de fani care ii are fiecare.

Si.. intamplator :-" se presupune ca biggie a aranjat faza cand a fost 2pac impuscat prima oara ..pacat ca nu s-a putut dovedii ;)

S-apoi de ce se zice de Notorious BIG - The Biggest Rapper of All Time si nu de 2Pac?

Guest N!tro
Posted

Tupac va aparea astazi la ora 7, 7 minute si 7 secunde =))

Tupac is dead RIP -_-

Posted

a trecut si data de 07-07-2007 si 2Pac tot nu a aparut... trebuie sa acceptam realitatea, 2Pac este mort, dar totusi traieste prin muzica lui.

Guest N!tro
Posted

Eu la fel nu am mai auzit de el pana acuma :blink:

Guest N!tro
Posted

O sa ascult dar acum nu am cum am o problema cu netul de vreo 5 zile....

Posted

omg cum sa nu auzi de Notorious BiG...

asculta 2pac feat notorious BIG - running(dying to live)

;)

Nici eu n-am auzit de notorious biggy asta oO, oricum 2pac ramane cel mai cunoscut rapper, i guess. oO

Posted

Nici eu n-am auzit de notorious biggy asta oO, oricum 2pac ramane cel mai cunoscut rapper, i guess. oO

ciudat ca multi nu au auzit de el. :dooh:

Tupac si Notorious BIG au fost rivali atat prin muzica (ascl Hit 'em up) cat si prin real life (Notorious BIG si P.Daddy au fost suspectati in cele 2 atentate care au avut loc asupra lui Tupac,dintre care si cel fatal).

Acesti doi si rivalitatea dintre ei au fost singurele motive pentru care s-a impartit Hip-Hop'ului American in 2 zone : West Coast si East Coast -- rivalitati care continua si in ziua de azi.

La catva timp dupa moartea celor doi , a avut loc un eveniment destul de important si emotiant , cand la un MTV music awards mamele celor doi au fost chemate pe scene si au primit un premiu (semn de "pace si iertare")

O scurta istorisire :tiphat:

Posted

Au inventat atatea de 6-06-2006 si 7-07-2007 dar acum gata , nu mai au ce sa inventeze.

PS: O sa invie de ziua lui, acum era la o nunta importanta :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...