Fane Spoitoru Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 sa mai lasam topicu deschis pana pe 7 :D sa vedem ce se intampla p.s care mai faceti baza sper sa luati suspend :D sau warn
_Liviu_ Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 e mort ma am vb cu el si a zis ca e mort :blink: acum serios e mort :D p.s : trimite mesaj la 12345 pentru a ii lasa un mesaj lu 2pac dupa bEepPP
Guest pante Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 e mort ma am vb cu el si a zis ca e mort :blink: acum serios e mort :D p.s : trimite mesaj la 12345 pentru a ii lasa un mesaj lu 2pac dupa bEepPP RaTaT o_O o fi mort no fi , tot cel mai mare raper ramane -_-
bunny Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Nagasaky' date='Jul 1 2007, 23:51' post='2068077']Eu zic ca va invia pe 7-7-7777 sau pe 7-7-2777 Si atunci va avea loc cea mai mare explozie, one big nuclear bomb, facuta din bateriile 777 o_O ot: topic fara sens, urmeaza sa-i faceti si lui ceausescu topic, si gata.. Ia vedeti ala o fi murit? Am auzit ca e prin Hawaii
Ahilosu Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 lasa, ca de ceausescu s-a ocupat vreo juma' de an moderatorul de la talk soc
above_and_beyond Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ciudata chestia asta../in filmuletul ala in care cica apare el langa masina aia cu aia pe langa el...nu cred eu ca daca era viu si se ascundea statea asa in miezul zilei afara....si marog...aia ai lor cu cifra 7 te pun pe ganduri...
KoBrA`17 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Sunt multe chestii la moartea lui 2pac care te pun pe ganduri :)
vudu Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 si totusi mai ce e cu atata agitatie pt 2pac ?si daca traieste care ii faza totushi ?ce aveti voi de castigat sau de pierdut?....
Nagasaky Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Omg l-am vazut pe Elvis la tomberoane in spate aici :o .
BomB777 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pe 7-7-2007 e ziua mea de nick: BomB 777Poate revine si 2pac atunci :-"Nu am crezut ca mai e in viata, cine stie, vedem pe 7-7-2007 :D
_Liviu_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 RaTaT o_O o fi mort no fi , tot cel mai mare raper ramane -_- amice vezitzi de castraveti tai acolo nu te mai baga in seama aiurea sI dC sCRi aSa? E mAi SeXy nU? sAL
d'L0v3 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 mai eu zic sa merge`ti unu in mormint si sal cautati pe acolo...intrebatil pe michidutza ma donkey e 2pac pe acolo?[] si daca nu e inseamna ca e alive sau ceva de genu...asta e la toti ni greu....fear and r3sp3ct!
Guest 0sKaR Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Oricum ceva nui in regula cu Tupac a murit dupa 7 zile dupa ce a scos ultimul lui albu pe data de 7 a stat 6 zile in coma si a 7 a a murit spuenti si voi daca nui ciudat
Z3r0 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dupa parerea mea cred ca e mort, si chestiile astea cu teoria de 7, mi se par prostii.Daca e mort Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. NU cred ca va reveni pe data de 7, pentru ca daca ar face-o (asta in cazul in care este viu) nu va mai fi tinut minte ca si cel mai tare rapper al tuturor timpurilor ci ca si rapperul mincinos, sau cine stie. Il respect imi place cum canta, chiar si acum ascult 2pac, dar mi se pare si doar ca idee, foarte tampit, sa te asunzi x ani, si apoi reaparari in "fortza" pt ce?! Si asa disparut e cel mai tare daca ar reveni sunt sigur ca lumea isi va aduce altfel aminte de el. Imaginile cu 2pac si inregistrarile video, sunt facute doar ca sa puna lumea in miscare niste prosti ce nu au ce face, si oamenii sa se intrebe...oare chiar traieste? Eu cred ca toate sunt fake-uri.
Guest 0sKaR Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pai ma el daca nu is inscena moarte oricum era omorat ca avea o gramada de dusmani acuma toti au fost omorati si nu mai are nimeni nimic cu el.Teroria cu 7 e mai bine spusa ciuda inainte cu 7 zile sa moara a scos un album dupa 7 zile a murit a stat 6 zile in coma si a 7 a murit spune si tu daca nui ciudat :>
frankie Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 am auzit un zvon cum ca atunci cand se va intoarce, pac va face in colaborare cu : gutza, adi Centu minune si cu vali "vivaldi" vijulie un album, "am avut 9 vieti ca matza, acum mai am 8, pazea, urmeaza 7"
Guest coNNecT Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Horus esti "ratat" sau manelist ? :blink: Cum poti vb asa despre pac oricum presupun ca asculti "Guta" vad cai si cunosti......A scris un admin sus sa nu mai postati la vrajeala cei care vor face asa vor primi warn sau chiar suspend tu chiar ai merita warn :angry1: Imi cer scuze ca am vorbit asa dar chiar ma deranjat ce a scris el acolo.Imi cer scuze Ahilosu, IceMan...si cine mai este :beer:
Guest NiGhTwaLkeR Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Dupa ce tupac a murit se zice ca a fost dus la autopsie http://img187.imageshack.us/img187/6645/autopsy111sm6.jpgE tupac cel adevarat spuneti ? tupac avea un tatuaj subt bandajul ala alb cu un dragonsi in poza nu il are toti cei care au vazut poza ziceau ca nui tupac.care bandaj? caci mie mi se par a fi taieturi :blink:
blk Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Topicul asta o sa stea deschis pana pe 7 a 7-ea sa se lamureasca toata lumea, nu?Ce risipa de energie..
Guest pante Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 uitete la posturile tale liviu..si stfu , nu mai posta numai ptr +1 Oo
Ghiba Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Horus esti "ratat" sau manelist ? :blink: Cum poti vb asa despre pac oricum presupun ca asculti "Guta" vad cai si cunosti......A scris un admin sus sa nu mai postati la vrajeala cei care vor face asa vor primi warn sau chiar suspend tu chiar ai merita warn :angry1: Imi cer scuze ca am vorbit asa dar chiar ma deranjat ce a scris el acolo.Imi cer scuze Ahilosu, IceMan...si cine mai este :beer:Ai dreptate cu guta n-o sa colaboreze niciodata pac pac, dar cu salam, copchilu of gold si ceilalti sigur o sa faca ..... Am auzit chiar de o fuziune intre copilu de aur si 2 pac, ceva de genu 2CoPac of gold .... parca nu mai stiu sigur ...
elusion Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Intotdeauna cautam chestiile care nu ne convin .. si ignoram adevarul .. este tipic creierului uman (cred eu) la fel cum oriunde te uiti vezi un chip .. fiindca asa vrei tu sa fie .. :) asa e si fu fantomele ... vedem chipuri fiindca vrem sa le vedem si sa credem ca exista .. asa e si cu tupac numai ca cautam inafara adevarului .. in opinia mea Tupac a fost/este un mister