Jump to content
Guest Sm0k3

2pac is alive ?

Recommended Posts

Posted

btw..

Moartea lui 2pac a fost inscenata avea prea multi dusmani de ce credeti ca impresarul lui

2pac este mort eu asa am impresi ca este mort nu sunt sigur oricum daca este mort a fost

omorat de cei care aveau nevoie sal omoare pe 2pac in orice caz.

Esti cam macarbru baiete..

Posted

R.i.p 2pac ... nu prea poti spune ca traieste ... poate alti care erau mari fani ai lui cred ca mai exista ... he`s not Jesus... Snap out of it :)

Posted

Este o faza...mi se pare ca daca si-a inscenat moartea si apare mai repede de nu stiu ce termen...este condamnat de legislatia americana....ceva de genul...asa ca se presupune ca asteapta sa treaca acel ttermen...dar parca era de 10 ani...sau de cat?

Guest Sm0k3
Posted

Daca toti spuneti cai mort multi isi pu intrebare de unde au inceput sa apara prin california poze cu tupac in persoana albume dea lui tupac in plus ca lati vazut in filmu ala anul 2000 2pac daca este un viata a fost un baiat destept fiindca oricum il omorau altii daca nu isi inscena moartea nui un om normal va garantez !

Daca e mort R.I.P eu oricum imi doresc sa nu fie mort si sper sa nu fie mort :-> prea penala a fost moarte lui 2pac

Guest Sm0k3
Posted

Aoleu grfield ai postat de 3 ori omg !!!

Guest Sm0k3
Posted

R.I.P Tupac Shakur

Posted

pe data de 7:7:2007 la ora 77:77 de minute, orologiul o sa bata de 7 ori...atunci, afara, deja dupa 7 trasnete si 7 picaturi de ploaie, cand pisica va hamai a7a oara si porcul va miena tot a7a oara, de sub 7 m de pamant, se va auzi de 7 ori, 2pac is alive, 2pac is alive, 2pac is alive, 2pac is alive, 2pac is alive, 2pac is alive, 2pac is alive :::: asa se va scrie in a7a carte din cea mai mare biblioteca, pe a7a pagina pe al 7lea rand, cu 7 litere : 2pac liv...( si "es" nu mai incap ca depasesc)

Posted

Tot timpul va apare o teorie a conspiratiei. Banuiesc sa sunt care au postat aici si nu stiu nici macar 2 melodii ale lui. Da, au aparut piese "noi" ale lui....daca nu ma insel "Letter to my unborn child" este o poiesa "noua"....bine...de fapt cica ar fi fost o piesa nelansata!

Cand a murit...oricum...nu stiam eu ce e aia muzica!

Posted

:closed:

numai moderatorii au voie sa foloseasca emoticonu' acesta

e mort ;)

ps:

pe data de 7:7:2007 la ora 77:77 de minute, orologiul o sa bata de 7 ori...atunci, afara, deja dupa 7 trasnete si 7 picaturi de ploaie, cand pisica va hamai a7a oara si porcul va miena tot a7a oara, de sub 7 m de pamant, se va auzi de 7 ori, 2pac is alive, 2pac is alive, 2pac is alive, 2pac is alive, 2pac is alive, 2pac is alive, 2pac is alive :::: asa se va scrie in a7a carte din cea mai mare biblioteca, pe a7a pagina pe al 7lea rand, cu 7 litere : 2pac liv...( si "es" nu mai incap ca depasesc)

:rofl1:

Posted

stirea asta seamana cu un group message de genu "trimite acest mass tuturor din lista si maine la aceeasi ora bla bla bla bla. bla. " :\

he's dead.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...